Не я сно дали премиерът сбърка, като заяви, че Иво

...
Не я сно дали премиерът сбърка, като заяви, че Иво
Коментари Харесай

Харизанов и Волгин в разгорещен спор за последните политически скандали

Не я сно дали министър председателят сбърка, като съобщи, че Иво Христов е работил в телевизия на Делян Пеевски. Нормално е президентът да реагира. Румен Радевпоказа, че не е безгласна писмен знак, а е мощен и самостоятелен. Държавният глава постоянно ще дава отговор на Борисов, написа novini.bg.

Това сподели в предаването " Събуди се " по Нова телевизия журналистът Петър Волгин. Заедно с него посетител беше и политологът Георги Харизанов. Двамата разясниха последните кавги сред премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев. " Президентът влиза в ролята на жълта медия ", разгласи Харизанов. " Той би трябвало да даде доказателства за изказванията си. Това не е просто отговор за началника на кабинета му, а е обвиняване в корупция. Радев би трябвало да извади обстоятелства, тъй като другояче излиза, че той пречи за влизането ни в Шенген и еврозоната ", разкри още той.

" Президентът не е правил изказвания. Той зададе въпроси. Бойко Борисов не отговори съответно, че не се е срещал с Пеевски. Президентът изрази на глас това, което си мисли обществото. Поводи за спречквания сред Борисов и Радев ще има, тъй като и двамата са мощни политици. Радев постоянно ще бъде съпротива на политиките на Борисов. Ние бяхме привикнали предходният президент да си мълчи и да бъде беквокал на ръководещите. Той се обаждаше, когато трябваше да се нападне Русия ", отговори Волгин.

" Твърденията на президента, опаковани във въпроси, би трябвало да се потвърдят. След като е споделил " а ", би трябвало да каже и " б ". Иначе институцията олеква и се трансформира в жълта медия. Хората също ще стартират да задават въпроси към президента - боязън ли го е от нещо, за какво не дава обстоятелства ", даде образец Харизанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР