Не й върви на чалга изпълнителката нито в паричен план,

...
Не й върви на чалга изпълнителката нито в паричен план,
Коментари Харесай

Злото не идва само: Тежък финансов удар съсипа Рени

Не й върви на чалга изпълнителката нито в паричен проект, нито в фамилен

Над 20 хиляди лв. са откраднати от вкъщи на фолк звездата Рени, ожали се самата тя пред „ Телеграф “. Певицата разкрила, че парите липсват от чекмеджето на шкафа й на 25 септември, когато се прибрала от серия от участия.

„ Повече от две години групирам тези пари, с цел да си купя парцел, защото пребивавам в жилището на някогашния ми брачен партньор, до момента в който дребният ни наследник навършил 18 години. Всички бяха в плик -  в един с ластик 3500 евро, в различен 4000 лв., а този с най-голямата сума 11 800 евро, го нямаше. Подозирам за причинители мъж и жена, които са имали достъп до дома ми, защото доста малко хора влизат в къщи. Полицията към този момент е взела отпечатъци и тези дни чакам резултати “ споделя Рени.

Певицата е ходила и при гледачка на карти.

" Само за пари ми говореше – за обири, скрит план. Каза, че вижда, че причинителите са мъж с прошарена коса и висока мургава жена. Мъжът е бил основателят и е допустимо да е имал задължения. После вървях да ми леят патрон “, показа изпълнителката.

Тя имала спогодба със притежателя на жилището да сключат контракт за продажбата му на идващия ден когато разкрила неналичието на парите. " Явно не всички са като мен, и живеят на правилото да не вършат това, което, не желаят другите да им създадат “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР