Не вярвайте на фейкове, аз съм тук!“ – това е

...
Не вярвайте на фейкове, аз съм тук!“ – това е
Коментари Харесай

Зеленски: Не вярвайте на фейкове, тук съм!

„ Не вярвайте на фейкове, аз съм тук! “ – това е главният акцент в късото видео послание в обществените мрежи, което насочи украинският президент Володимир Зеленски тази заран.

Появиха се подправени вести, че ще предадем оръжие. Тук съм, ще пазиме нашите хора и нашата страна. Да живее Украйна, добави той. 

На фрагментите той е в униформа, а към него се чуват сирени.

Гласът на Зеленски е муден и е очевидно извънредно изтощен.

По-рано Асошиейтед прес заяви, че Съединените щати са предложили на Зеленски да го изтеглят от украинската столица, само че той е отказал. " Битката е тук, имам нужда от муниции, не от разходка ", е споделил украинският президент в отговор на предлагането на Съединени американски щати, описа почитан американски чиновник в областта на разузнаването, добре осведомен с извършения със Зеленски диалог.

Твърди се, че такава оферта от Белия дом е пристигнала, с цел да се избегне залавянето на Зеленски или неговото ликвидиране от съветските окупационни сили. Но президентът отказал да напусне. 

По-рано президентът на Украйна съобщи, че врагът го е определил като цел номер едно, а фамилията му като цел номер две.

Посолството на Съединени американски щати в Украйна предизвести американците в страната да намерят най-близкото леговище. " Условията може да се влошат без предизвестие ", оповестяват те.

Репортажи на основани в Киев публицисти в обществените медии демонстрират, че по улиците в действителност са избухнали боеве. Мнозина разказват мощни трясъци и пукотевица доста по-близо до центъра на града.

Съобщава се за над 50 детонации и пукотевица с тежки картечници са обявени в столицата.

Секретарят на Съвета за национална сигурност и защита Алексей Данилов обаче сподели, че армията " управлява " обстановката в Киев. По думите му войските възпират съветските сили, употребявайки всички налични средства. 

Междувременно въоръжените сили на Украйна прибавиха, че нейните войски са свалили редица съветски " противников цели “ денем и също по този начин са спрели съветските войски да завладяват някои от градовете на Украйна.

Помощните организации на Организация на обединените нации предвиждат, че до пет милиона украинци могат да избягат в близките страни.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР