Не вярваме в това, което говори и твърди защитата на

...
Не вярваме в това, което говори и твърди защитата на
Коментари Харесай

Пълен обрат с убийството на полицая Лазаров, разплита ли се загадката?

Не имаме вяра в това, което приказва и твърди отбраната на килъра на служителя на реда Добромир Лазаров. Това обявиха пред Блиц колеги и другари на жертвата на командоса Ангел Желязков. Днес в Сопот е било погребението на Лазаров. 

На него е отишло цялото районно ръководство на Карлово и сектора в Сопот, където дълги години е работил 45-годишният мъж. Пристигнали са с венци и цветя и висши служители на реда от дирекцията в Пловдив. На погребението е била някогашната брачна половинка на Лазаров и дъщеричката им, която е 5-и клас.

В последния му път Лазаров е бил изпратен и от родителите си и от доста родственици и другари. В шок локални хора споделиха пред БЛИЦ, че приятелката на Лазаров, с която е живеел през последните няколко години е била доста смутена - припаднала е, едвам са я откъснали от ковчега. Въпреки че преди 2-3 месеца сред двамата е имало разлъка. Последните седмици те още веднъж са поддържали контакт и са били в положителни връзки, описаха още нашите източници.



Колегите и приятелите на убития Добромир Лазаров са гневни и считат, че Ангел Желязков би трябвало да получи най-строга присъда. Пред БЛИЦ те оповестиха още, че служебното оръжие на Добромир Лазаров е било предадено още на сутринта след убийството от роднините на служителя на реда, на сътрудниците му в районно управление (на МВР) Карлово. Това автоматически опровергава думите на юрист Красимир Алдъров, че досега няма изясненост къде е револверът и че може би Лазаров в нощта на визитата си в Пловдив е бил с него и ще заплашвал Желязков.

Д нес десетки сътрудници от Парашутната бригада в Пловдив, бяха пристигнали да поддържат Ангел Желязков на делото през днешния ден, те споделиха, че имат вяра в невинността на сътрудника си, защото служителят на реда е нахлул със скандал у тях и е провокирал багра. Двамата са обичали една и също жена - дознателката в районно управление (на МВР) Карлово - Люба Алексова.

Заради нея е станала кървавата драма. Алексова от няколко години е живеела с Ангел Желязков, а в интервал, когато е била разграничена с него, е имала отношение с служителя на реда от сектора в Сопот- Добромир Лазаров. Когато му е оповестила, че се връща при Желязков, служителят на реда не е могъл да одобри това и се е стигнало до кървавата развръзка.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР