Не вярваме на добрите намерения и преценката на Шишков. Това

...
Не вярваме на добрите намерения и преценката на Шишков. Това
Коментари Харесай

ГЕРБ: Не вярваме на преценката на Шишков

Не имаме вяра на положителните планове и преценката на Шишков. Това обявиха народните представители от ГЕРБ Николай Нанков и Росица Кирова във връзка инспекции, осъществявани от Министерство на регионалното развитие и служебния министър арх. Иван Шишков, предава.

Вчера в Комисията по районно развиване и  благоустройство бе взето решение за хората от Пролеша и решаването на този проблем с направените законодателни промени, разгласи Кирова. " С тях в действителност ние възвръщаме справедливостта във връзка с 2 милиона 203 хиляди български жители, ползватели на винетки. Надявам се законопроектът в сряда да бъде гласуван.

Проблемът е, че не решаваме напълно това, което вълнува жителите на Пролеша, тъй като казусът не може да бъде решен със законодателни промени, а може да бъде решен единсктвено с акт на изпълнителната власт и това е напълно в пълномощията на господин Шишков. Ние чакаме това да се случи “.

" Едно е да правиш инспекция, друго е да продължиш с развиването на значимите за България инфраструктурни планове “, съобщи Кирова.

" Ние оставки не желаеме. Ние сега това, което вършим, бетонира Шишков сега. Нашите апели са към дейностите и бездействията, които са всеки ден, ние не сме срещу инспекциите – в противен случай инспекции би трябвало да има на всички обекти преди окончателното разплащане. Ние желаеме справедливи инспекции “, добави още Нанков.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР