Не вярвам загубата на ГЕРБ да е била програмирана. Това

...
Не вярвам загубата на ГЕРБ да е била програмирана. Това
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Не вярвам загубата на ГЕРБ да е била програмирана

Не имам вяра загубата на ГЕРБ да е била програмирана. Това не е правилно. Загубата на президентските избори за Борисов беше неговата първа огромна загуба. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, разяснявайки думите на премиера Бойко Борисов, че ГЕРБ изгубили изборите, тъй като не желали да ги завоюват.
Припомняме, че Борисов сподели това на конгреса на Европейските студенти демократи във Варна. На въпрос къде са били мощните страни на ГЕРБ при успеха на парламентарните избори и какъв съвет би дал на студентите като метод, откакто партията е изгубила президентските избори, министър-председателят разяснява: „ Загубихме ги, тъй като не искахме да ги спечелим “.
С това си изречение той си нанесе такова проваляне, което никой не може да му го нанесе. Когато един водач каже нещо такова на партията си, той стопира да е водач. Какво казваш на хората, на народа си какво казваш, на хората, които цялостен месец работят за тези избори, попита риторично Нинова в ефира на Нова телевизия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР