Не вярвам въобще в съдебната система и в хората. Това

...
Не вярвам въобще в съдебната система и в хората. Това
Коментари Харесай

Ритнатата в главата камериерка: Съдът е корумпиран

Не имам вяра изобщо в правосъдната система и в хората. Това съобщи ритнатата в главата от шведския екскурзиант Ралф Сундберг камериерка Диана Петкова, откакто против Сундберг беше произнесена присъда. Той е санкциониран с 4500 лв. за действието си.
Като виждам записа от случилото се, ми се гади, добави Петкова пред Нова телевизия. Знам каква е обстановката в България, доста е трагична, сподели още камериерката. Масата хора, с които поддържам връзка, споделят, че въобще не можем да разчитаме на институциите и на правосъдната система, безапелационна беше тя.
За Диана същинското отмъщение в тази ситуация е в парично обезщетение, което тя ще търси по частен път, с гражданско дело . Тя акцентира, че сегашната присъда на Сундберг е плод на корупция. Естествено, че той е платил на съда под масата, съобщи Петкова, която добави, че е наясно с доста сходни случаи, разказвани ѝ и от близки хора, и от другари. Това, че споделя, че не помни, е спектакъл, уверена е камериерката.
Диана Петкова в действителност работи като камериерка и това ѝ било " втора специалност ". Тя е с висше обучение и е работила в Национален статистически институт – като икономист-статистик. Сега Диана още веднъж си търси работа, като няма нищо срещу отново да работи като камериерка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР