Не вярвам на обявения резултат на първи тур в София

...
Не вярвам на обявения резултат на първи тур в София
Коментари Харесай

Румен Петков: Катастрофата на Борисов ще е по-тежка от на Костов

Не имам вяра на оповестения резултат на първи тур в София и Бургас. Това сподели водачът на АБВ Румен Петков по време на конференция, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “. Според него, в случай че левицата съумее да убеди обществото,че има сила и воля да показа и предложи един средносрочен план, обществото ще види алтернативата и няма никакво подозрение в изборния резултат. „ В София резултатът е пагубен за ГЕРБ.
Още предходната седмица споделих, че тези избори са началото на края. Катастрофата на Борисов в персонален проект, ще бъде по-тежка от тази на Костов. Излъчването, което има и методът, по който схваща правенето на избори, дадох образеца в Плевен, е и грозно, само че и обществото в редица общини, области, сподели друга настройка. Показа онази песничка, която пееха на един министър преди време: „ Не всичко е пари, приятелю “.
Много съм горделив с резултата в Плевен. Брутален напън цяла седмица. В Мездра жесток напън цяла седмица и доста и доста. В София без да изисквам за подробен разбор, чувството и атмосферата е за генерална смяна “, сподели още Петков. Според него Мая Манолова би трябвало да бъде поздравена. „ От през днешния ден нататък въпросът за идващите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР