Не вярвам на обявения резултат на първи тур в София

...
Не вярвам на обявения резултат на първи тур в София
Коментари Харесай

Румен Петков посочи голяма конспирация на изборите в София и Бургас

Не имам вяра на оповестения резултат на първи тур в София и Бургас. Това сподели водачът на АБВ Румен Петков по време на конференция, съобщи организация „ Фокус “.

„ Позволявам си да кажа, че нямам доверие на оповестения на първи тур резултат в София и Бургас. Имам задоволително учредения. Не имам вяра в резултата за общински съветници, който беше разгласен за Политическа партия АБВ.

Твърдя,че доста от регистрираните резултати не дават отговор включително на преференциите. На предните избори показахме протоколи,в които е видно, че АБВ има 20 преференции, регистрират 2 гласа.

Смея да настоявам, че беше осъществена кражба на гласове и в Плевен. За страдание с това си държание ЦИК остави въпроси.

София резултата демонстрира генерални настроения за смяна. Тук не желая да разделям „ Факултета “, другите, само че като цяло съм обезпокоен от едно изявление на господин Дончев, който срядата предходната седмица сподели:

„ Какви тези инициативни комитети? “.

Значи, би трябвало единствено политическите партии? Ние какво лишаваме жителите от опцията да се консолидират? Колко са претендентите, които печелят с Инициативен комитет “, сподели ще Петков.

Той обърна внимание, че в случай че това му липсва, 10 ноември е след 1 седмица. „ Може да съжали за 30-те пропуснати години “, уточни още Румен Петков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР