Не вярвам да има разпад на коалицията. Това заяви пред

...
Не вярвам да има разпад на коалицията. Това заяви пред
Коментари Харесай

Хубавата Лена каза ще се разпадне ли коалицията

Не имам вяра да има разпад на обединението. Това съобщи пред Нова тв началникът на кабинета „ Петков” Лена Бориславова. В 20:00 ч. довечера стартира съдружен съвет на ръководещите по тематиката за военната помощ за Украйна. От Българска социалистическа партия се заканиха да изоставен обединението, в случай че изпратим военна помощ.

Ръководството на алените са събра на съвещание на „ Позитано “ 20. Мнението на множеството влизащи беше изрично срещу, означи Би Ти Ви.

Според депутата Александър Симов Българска социалистическа партия „ би трябвало да държи своята позиция непроменена “. Министърът на туризма Христо Проданов още веднъж удостовери, че левицата е срещу износа на оръжие за Киев.

Българска социалистическа партия поддържа и тезата на водача и вицепремиер Корнелия Нинова за излизане от властта, в случай че обединението утвърди военна помощ. По думите на Румен Гечев това демонстрира, че „ преди всичко са ползите на България, а по-късно партиийните “.

„ Личното си мнение споделям, че ремонт на техника не е проблем. Това не е директен експорт на оръжие и муниции “, сподели обаче общественият министър Георги Гьоков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР