Не вярвам да има български гражданин, който да не е

...
Не вярвам да има български гражданин, който да не е
Коментари Харесай

Грабеж, който няма аналог в цялата ни история!

Не имам вяра да има български жител, който да не е уверен към този момент, че Кирил Петков няма качества за министър председател. Нещо повече, неговата непросветеност и неспособност да артикулира вярно личните си решения го вършат рисков за всички нас и за България. Не по този начин стоят нещата при Асен Василев. Той си дава ясна сметка какво прави и какви ще бъдат следствията в непосредствен и отдалечен проект, само че не му пука. Като приключен безсрамник, потаен състезател и отракан хитрец, него го интересува късата игра – взимаш, даваш, печелиш. Днес и в този момент, утрешния ден няма значение. Истинският проблем, обаче, не са тези две лица!
Те нямаше да са вероятни, в случай че зад тях непрекъснато не стояха персоналните и различен тип ползи на четирите партии и водачите им, които поддържат този следващ народен пъкъл. Както и основните фигури като Рашков, който не се свени да работи като истински римски деспот от името на цялото държавно управление и няколко други фигури сложени свише на шахматната дъска. Без тези детайли, Кирил и Асен щяха да бъдат история, още преди да е почнала играта на сенките. Безлични сенки, зад които стоят пък като вътрешни, по този начин и външни ползи, само че никога национални. Както постоянно е било.
–––––––––––––––––––––––––––––––––
Може да има такива, които няма да се съгласят с мен, само че главната виновност за всичко това носи Румен Радев. Без неговата скрита и очевидна поддръжка нищо от това нямаше да бъде допустимо. Лошото е, че той продължава да създава с невидимата си ръка други сходни „ политически планове “ и всички те са насочени и изцяло подчинени на американските ползи у нас. Въпреки, че от време на време Радев заема двусмислена позиция по някои основни тематики, с цел да продължи да манипулира в американска изгода русофилите у нас, той продължава да бъде правилен прислужник на Херо Мустафа. За страдание доста от русофилите към момента му се връзват на селската андрешковска ловкост, само че е въпрос на време да изтрезнеят – към този момент са към момента слепи като къртици.
–––––––––––––––––––––––––––––––––
Цяла една хилядолетна нация се разиграва от една шепа нарушители. Да, нарушители са, тъй като в случай че има действително и обективно следствие на техните добити активи и пасиви, ще се убедите, че всички до един са забръркани в огромното плюскане!!! Грабеж, който няма аналог в цялата ни история! А на върха на политическото ни лай@о, постоянно стои по една Корнелия, която ще дава обещание да овладява цените, да усилва приходите, да не си доплащаме по лечебните заведения и впрочем благини, които в никакъв случай няма да ни се случат. Така е устроена системата на политическата машинация и постоянно ще има кой да държи под носа ни моркова и кой тоягата! Осъзнайте го и се събудете!
Питате ме какво е решението? Оставка, съд и затвор в едно с борисовите отрепки. Николай Марков
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР