Не всяко физическо неразположение на тялото е причинено от болести

...
Не всяко физическо неразположение на тялото е причинено от болести
Коментари Харесай

5 вида болка, причинена от негативни емоции

Не всяко физическо неразположение на тялото е породено от заболявания и контузии. Понякога болката в другите елементи на тялото може да се появи поради дехидратация, само че и да е в резултат на някакви отрицателни страсти, които човек е претърпял.

Ако се чудите на какво се дължи мигрената или неприятното чувство в кръста, помислете какво ви тревожи и се пробвайте да се отървете от него.

Ето няколко типа болежка, които се дължат на неприятни страсти:

1. Главоболие

Много хора работят под стрес и напрежение всеки ден. Затова главоболието постоянно ги съпътства. Ако човек си вземе къса отмора – излезе на чист въздух, разноски се в парка или направи нещо, с което да се успокои тя бързо ще отмине. Повечето обаче прибягват до болкоуспокояващи, а те не са нужни и може да не оказват помощ.

В случай, че сте напрегнати и имате някакви проблеми, направете нещо, с което да релаксирате вместо да пиете хапчета.

2. Болка във врата

Установено е, че тя се появява при разлъка или мъчно привършване на връзката с някого, на който човек държи. Също по този начин това неразположение се свързва с невъзможността да забравиш някого, който е бил част от живота ти.

Според психолози, когато човек страда по бивше гадже или непосредствен човек, който е изгубил, този тип болежка може да му пречи на ежедневните действия. Не се ли настрои по-положително, тя ще го „ тормози “ понякога.

3. Болка в раменете

Така нареченото прочувствено блокиране може да аргументи тъпата болежка в тази част на тялото. То се появява, когато човек се тревожи с някого, който го тормози и стресира. При връзки с токсични хора тази болежка е доста постоянно срещана.

Когато имате този проблем, би трябвало да помислите кои са най-близките ви и от кои ви е писнало. Със сигурност има най-малко 2-3 лица, които ви употребяват и отегчават с непрестанните си искания. Вместо да се напрягате с техните проблеми, по-добре не контактувайте с тях.

4. Болка в гърба

Когато не получите поддръжката, която сте очаквали от хора, на които доста държите, тогава се появява този дискомфорт. Болката може да е по-силна при хора, които са прекомерно самотни или преди малко са били предадени от човек от близкото им обграждане.

Единственият метод да се отървете от тази болежка е да забравите за станалото или да прекратите взаимоотношенията с тези хора, като поговорите за станалото очи в очи.

5. Болка в кръста

Не единствено неуместният стол и натоварването на работното място може да доведат до това неприятно чувство. Психолози са на мнение, че от време на време прекомерно огромната тревога може да го аргументи. Колкото и необичайно да звучи, хората, които имат усложнения с заплащането на сметки и все нямат пари, усещат болежка в кръста. Терзанията им коя сметка да платят по-напред или по какъв начин ще върнат взетите назаем пари, води до струпване на напрежение в тази част на тялото.

За да се разделите с тази неприятна болежка, пробвайте се да си приоритизирате работата и разпределите по-добре парите.

Източник: https://www.tialoto.bg/
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР