Не всяка жена може да се превърне в муза за

...
Не всяка жена може да се превърне в муза за
Коментари Харесай

Жената е муза: 4 зодии, които вдъхновяват мъжете да правят най-трудните неща

Не всяка жена може да се трансформира в муза за своя мъж. Да стане единствената, към която той ще гледа и която ще успее да направи и най-обикновения мъж крал.
Подобна задача изисква жена с огромна просветеност, разумно мислене и ловкост. Това би трябвало да е жена - лисица, способна да отвлече пиле и да се скрие в точния момент.
Ако наблюдавате съпругите на мощни и сполучливи мъже, ще забележите, че те постоянно стоят малко зад тила им. Особено в случай че един мъж е направил положение и си е спечелил име в брака.
 Храни богати на мелатонин - хормонът на младостта и жизнеността Храни богати на мелатонин - хормонът на младостта и жизнеността
Мелатонинът е хормон, създаван в човешкото тяло. Той има значим резултат, върху хората. Грижи се за организма, като контролира кръвното, щ...
Тази позиция на умна жена е разбираема - тя се крие в славата на обичания си мъж, наслаждавайки се на първо място на успехите си. В последна сметка си коства да се признае фактът, че естественият мъж не може да живее без жена.
Цялата отговорност за фамилията пада върху нежните рамене на дамите. От тях зависи и какви деца ще порастват в това семейство.
Жените Рак
Те елементарно ще реализиран това, което желаят, без значение от цената. Представителите на знака имат специфични тактики на държание с мъже, създадени през годините и препоръчани от обичаната им майка.
Жените от тази зодия черпят информация от разнообразни източници и в никакъв случай няма да пропуснат обстановки, които са от изгода за фамилията.
 Диета за намаляване с плодове и зеленчуци (част II) Диета за намаляване с плодове и зеленчуци (част II)
В продължение… Класическа диета вид Най-твърдият вид е класическата диета, при която са позволени единствено зеленчуци и плодов...
Меко и нежно, те ще тласнат мъжа си към съществени и сложни дейности. Струва си да се означи, че дамите Раци постоянно се оправят по своя метод.
Жените Деви
Те се разтварят към обичания човек, само че постоянно държат пръста на спусъка. Представителите на тази зодия са лишени от мекост и хвалебствие, само че точно по този начин желаят от мъжа, това, което търсят.
Това в действителност им липсва. Но тези дами имат стратегическо мислене и заложба да предскажат изхода на делата.
Мъж, изправен няколко пъти пред верността на предсказанията на Девите, стартира да им се доверява изцяло и да слуша препоръките им. Точно подобен е казусът, когато интелигентна Дева може да направи елмаз от нежно дребосъче и да го въодушеви за сложни каузи.
 30-годишен ерген - какво ти става? 30-годишен ерген - какво ти става?
При среща с забавен мъж на 30 години, всяко момиче се тормози от няколко въпроса: за какво не се е женен, допустимо ли е да основа семе...
Следва продължение…
 
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР