Не всяка домакиня може да си позволи да похарчи достатъчно

...
Не всяка домакиня може да си позволи да похарчи достатъчно
Коментари Харесай

Кое ще издаде, че в дома живее бедна жена

Не всяка стопанка може да си разреши да похарчи задоволително пари, с цел да промени интериора на дома си.

Понякога би трябвало да се грижите за по-обикновени неща: хранителни артикули, пазаруване на неща за себе си и децата си. Понякога няма задоволително време или пари, с цел да помислите за дреболии за дома.

Малките елементи на интериора обаче издават, че притежателите на тази къща нямат задоволително пари и заключават, че там живее някоя бедна жена.

Ето лист с неща в къщата, които ще издадат неактуалния усет на домакинята и неналичието на задоволително финанси.

1.       Стари декоративни възглавници

Някога избледнелите възглавници са били нови и сладки, само че времето им от дълго време е минало и в този момент наподобяват тъжни и остарели.
Тези 5 навика могат да съсипят кухненските уреди. Забравете за тях
Във всяко едно домакинство могат да бъдат открити какви ли не уреди, за които фамилията е похарчило купища пари. Неприятно е, когато...
Прочети повече
Ако възглавницата е била скъсана някъде или зашита, тогава едно е ясно - в къщата живее бедна жена, която няма средства да се грижи за подновяването на интериора.

Ушийте нови калъфки за възглавниците си, тогава интериорът ще заблести по нов метод, допълнен от прекрасен подробност.

2.       Стикери на фасадата на кухнята

Ако по-рано такива стикери с изображение на зеленчуци и плодове изглеждаха сладки и даже украсяваха шкафове и стени в кухнята, в този момент основават усещането за застаряващ дом.

3.       Кухненски кърпи
4 предмета от бита, които една щастлива жена има в дома си
Оказва се, че можете да определите какъв брой е щастлива една жена в живота по съществуването на няколко присъщи предмета в дома й. Смята се,...
Прочети повече
Нещо толкоз малко като остарели кухненски кърпи, окачени на куки с петна и линии, може да скапе усещането за най-модерната кухня. По-добре е да отделите пари за нови кърпи.

4.       Ръчно направени неща

Интериорът, претрупан с неща, постоянно наподобява тежък и стар. Кристал зад стъкло на рафтовете, полилей с висулки, стогодишни сувенири - всичко това трансформира жилището в музей на нещата от предишното.

Вие желаете да имате съвременен дом, по тази причина не нареждайте старите аксесоари на местата, където стоят към този момент най-малко 40 години. Махнете огромната част от тях. Днес за предпочитане да оставяте на показ по-малко джинджурийки.  Тези, с които не можете да се разделите поради сантиментални аргументи, приберете в някой затворен рафт или долап. Не забравяйте, че домът ви не е музей. Той би трябвало да е комфортен и хубав. Почистването му би трябвало да става допустимо най-бързо и елементарно. Дребните и ненужни предмети в допълнение затрудняват това.

Дори и да не разполагате доста финансови средства, не го демонстрирайте. Нека домът ви да е чист и спретнат без непотребни допълнения.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР