Не всичко в Холивуд се свежда до блясък и слава...

...
Не всичко в Холивуд се свежда до блясък и слава...
Коментари Харесай

Джей Ло разобличи похотлив режисьор

Не всичко в Холивуд се свежда до искра и популярност... След Ефектът Уайнстийн и придвижването #MeToo светът разбра пред какви компликации и унижения са били изправени едни от най-легендарните дами в шоубизнеса.

Успехът постоянно идва с избрана цена, а хората с власт, възползващи се оптимално от нея, му слагат висока стойност - закон, който съществува от зората на времето, предава Dir.bg.

Сега пристигна ред и на Дженифър Лопес да опише своята история, обвързвана с опит за полово посягане над нея. На годишната кръгла маса, проведена от "The Hollywood Reporter ", този път седнаха Рене Зелуегър, Скарлет Йохансон, Лора Дърн, Лупита Нионго и годеницата на някогашния бейзболист Алекс Родригес.

Те си припомниха предишното, когато към момента са опитвали да пробият в бизнеса и водени от желанието да се изявят пред камера, са се сблъскали с "тъмната страна " на киноиндустрията.

Звездата от "Да свалиш Уолстрийт " разкри един от противен случай, който е претърпяла на кастинг. Тогава режисьорът на кино лентата, за който тя се е явила на прослушване, е изискал да види гърдите ѝ.

"Защитих се и му отхвърлих. Отговорих му, че не сме на снимачната площадка. Помня, че бях обзета от същинска суматоха. В стаята с нас беше и дизайнерката на костюмите за продукцията, което явно не го тормози. За мое благополучие, дребното от Бронкс, което нося в себе си, излезе нескрито и твърдо му заявих: Не, не би трябвало да ти демонстрирам нищо. Ще ги видиш на снимачната площадка ", показа латино дивата.

Тя се надява, че отстоявайки твърдо позицията си, е предиздвикала мъжа да се замисли преди да накара други дами да се усещат неловко в бъдеще.

"Ако в този миг поддадеш, индивидът насреща ще си намерения, че може да прави каквото желае с теб. Точно тъй като сложих граница и споделих "Не ", той се отдръпна и по-късно даже се извини. Но още на секундата, в която той напусна помещението, дизайнерката се приближи и ми сервира извиненията си за случилото се ", приключи тя.

Независимо, че Скарлет Йохансон се опита да разбере името на режисьора, Дженифър по този начин и не го издаде.

Снимка: Getty Images
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР