Не всички си спомнят, но Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс

...
Не всички си спомнят, но Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон за несполучливите си бракове

Не всички си спомнят, само че Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс се ожениха през 2008 година и се разведоха през 2011 година Сега в изявление за Vanity Fair актрисата споделя, за поуките, които си е извадила от несполучливите ѝ бракове, сред които попада и първият ѝ с Рейнолдс.
 Marriage Story, Скарлет Йохансон и два филмовия откъс на кино лентата
Скарлет Йохансон в фамилна драма

Marriage Story ще бъде много забавен филм

" Първият път, когато се ожених, бях единствено на 23 години ", споделя Йохансон, без да загатва, че става въпрос за Рейнолдс. " Всъщност не разбирах брака. Може би съм го романтизирала по някакъв метод ", добавя още актрисата.

След брака си с Рейнолдс, през 2014 година Скарлет Йохансон се омъжи за френския публицист Ромен Дуриак. Връзката им обаче също не продължи " до момента в който гибелта ги раздели ", тъй като двамата се разведоха през 2017 година От брака си с журналиста Скарлет Йохансон има щерка, която сега е на пет години.
 Снимка 454749

Актрисата признава, че по това време не е била задоволително зряла, с цел да взима рационални решения и счита, че в този момент е доста по-осъзната да прави верен избор.

" Идеята за основаване на семейство ми харесва. Мисля, че това би било прелестно. Винаги съм желала това. Исках това и в брака си с бащата на щерка ми. Просто не беше точният човек. Но несъмнено тази концепция ми харесва ", споделя още актрисата.
 Снимка 352471

Като имаме поради, че Скарлет Йохансон още веднъж откри любовта в лицето на артиста Колин Джост от Saturday Night Live, няма да се изненадаме, в случай че точно той е точният човек за нея, с който мечтае да сътвори семейство. Двойката се сгоди през май 2019 година, две години, откакто се срещнаха.
 Скарлет Йохансон, София Вергара, Марго Роби и кои са най-високоплатените актриси за 2019 година
Коя е кралицата на Холивуд

Топ 10 на най-високоплатените актриси за 2019 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР