Не всички мъдреци трябва да бъдат премахнати. Ако има възможност,

...
Не всички мъдреци трябва да бъдат премахнати. Ако има възможност,
Коментари Харесай

Отворете Си Очите! Ето Я Голямата Измама, Която Ни Пробутват Зъболекарите!

Не всички мъдреци би трябвало да бъдат отстранени. Ако има опция, вашите мъдреци да провокират проблеми, е по-лесно да ги извадите, когато сте млади. Това е, тъй като корените на зъбите не са се развили изцяло към момента, и костта към зъбите е с по-малка компактност.

Защо са значими мъдреците?

Зъбите са свързани с доста телесни системи. Мъдреците са директно свързани с тънките вътрешности и хипофизната жлеза. В реалност, съвсем половината от сензорни и моторни нерви във външния пласт на мозъка са свързани с лицето и устата.

Това значи, че всякога, когато се извади някои зъб, меридианите за акупунктура въздействат по отрицателен метод, тъй като притока на сила е пресечен.

Този по този начин наименуван меридиан на акупунктурната система, която е част от китайската национална медицина за повече от 5 хилядолетия, е удостоверила връзката сред зъбите, прешлените, гръбначния дирек, ставите, жлезите с вътрешна секреция и всички органи в тялото.

В продължение на 30 години, доктор Джей Фридман е бил на кръстоносен поход, с цел да спре вълната за премахване на мъдреците, което той споделя, че е един от най-бруталните образци за ненужни медицински процедури.

През 2007 година Фридман разгласява изследване, в което той прави оценка, че минимум две трети от милионите мъдреците извадени всяка година, може или би трябвало да са си стояли на място, само че вместо това са били извадени от неоснователните опасения от това, което ще се случи по различен метод.

Според някои експерти обаче, има няколко други аргументи, с цел да се вадят мъдреците.

Ако те имат признаци като болежка, зараза, имат кариес, са сложни за разчистване, имат тежка, неправилна позиция и така нататък, най-добре е да ги премахнете.

Те съвсем постоянно за изваждане на различен зъб, който е " полу-засегнат ", тъй като съставлява по-висок риск от зараза и разпад в междинен, или дълготраен проект.

В резюме, постоянно причина за изваждане на мъдреците, е когато не излизат додостатъчно, само че повода главно е во това, че към този момент засягат други зъби или с цел да се предотврати развиването на патологии (кисти, тумори, резорбция (износване) на прилежащите зъби).

Изваждането не е предопределено да предотврати придвижването на други зъби с течение на времето.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР