Не всички жени харесват едни и същи мъже. Но има

...
Не всички жени харесват едни и същи мъже. Но има
Коментари Харесай

Това са петте типа мъже, от които жените бягат като дявол от тамян

Не всички дами харесват едни и същи мъже. Но има няколко характерни и по-изразени черти при някои мъже, които отблъскват дамите. Жените несъмнено не харесват избрани видове мъже. Вижте кои са те:
Несигурните мъже

Жените не харесват несигурните в себе си мъже.

Представителките на нежния пол обичат уверените, даже властни мъже, които знаят какво желаят и преследват задачите си.

Ако един мъж се тормози, че може да ви загуби, той се пробва да ви манипулира по всевъзможен метод, с цел да останете при него. А това рано или късно поставя завършек на връзката.

Свръхчувствителните

Да бъдеш прочувствен не е неприятна линия. Жените обичат сензитивните мъже, защото с тях могат да изживяват страстите и болките си. Но съществува една тънка линия на чувствителността, която не би трябвало да бъде прекрачвана от мъжете.

Ако мъжът се разплаче на филм, а приятелката му би трябвало да го успокоява, това може по-скоро да я отблъсне, в сравнение с да й хареса.
Мъжът нарцис
Мъжът нарцис счита, че всичко се върти към него. Той приказва само и единствено за себе си.

Нарцисът си мисли, че няма по-красив, интелигентен и надарен от него. Той е прекомерно самовлюбен, с цел да признае грешките си и да се извини.

Такава връзка надали ще продължи дълго.
Приятелите са с преимущество
Няма нищо неприятно да имаш другари, несъмнено. Но в случай че един мъж постоянно слага преди всичко приятелите си и техните потребности, а подценява дамата до себе си, то връзката няма по какъв начин да се резервира дълго.

Детинско държание на мъжа

Жените не желаят да са като майки за мъжете си. В началото детинското държание може да наподобява привлекателно, само че след време то отблъсква и страстите изчезват.

Прекалената инфантилност няма по какъв начин да бъде причина за продължителна и сериозна връзка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР