Не всички бижута са заредени с положителна енергия и носят

...
Не всички бижута са заредени с положителна енергия и носят
Коментари Харесай

Кои бижута носят късмет?

Не всички бижута са заредени с позитивна сила и носят шанс. Ето какво би трябвало да знаете, с цел да изберете най-хубавия амулет за себе си.

Какви бижута ще ни донесат единствено проблеми?

Бижута на някой различен

Ако намерите украшение на улицата, по-добре даже не го докосвайте с ръце. Същото важи и за бижутата, принадлежащи на нашите баби, майки и татковци. Единственото изключение е това, което ни е харизано. Бижутата са притежател на силата на притежателя си. Така че, в случай че те са принадлежали на различен човек преди този момент, сигурно ще ни донесат неприятен шанс.

Бижута с украшения от " мъртви " материали

Тук става въпрос на първо място за пластмаса. Определено има пластмасови бижута, които наподобяват красиви, само че са изцяло безполезни. Пластмасата не носи никаква сила, по тази причина е по-добре да не носите такива бижута.

Бижута, които са свързани с отрицателни мемоари

Например, в случай че обичаният ви е подарил пръстен, само че след време сте се разделили, бижуто само ще ви припомня за този противен миг. По-добре е да се отървете от него или най-малко да не го носите.

Бижутата с позитивна сила

Подаръци от обичани хора

Всяко украшение, харизано от родител или различен важен за вас човек, има мощна позитивна сила. Важно е да сте изцяло сигурни, че този човек в действителност ви обича и почита. Такива бижута ще ви донесат шанс във всяко начинание.

Бижута, свързани с хубави мемоари

Ако сте носили несъмнено украшение, когато сте срещнали сродната си душа, сигурно то постоянно ще ви припомня за този прелестен момент. Носейки го, ще се чувствате специфични. 

Въздействие на другите типове бижута

Пръстени

Пръстените са универсални талисмани за шанс. Трудно е да се уточни региона, в която те оказват помощ най-вече. Пръстените могат да бъдат направени от всевъзможен материал: керамика, дърво, злато, сребро, платина и така нататък
 Нестандартни хрумвания за предпазване на бижута Нестандартни хрумвания за предпазване на бижута
Коя жена не обича бижута? Разбира се, просто не е допустимо да се намерят съперници на бижутата. И какъв брой мъчно може да бъде намирането...

Гривни

Гривните покачват самочувствието. Те оказват помощ да бъдете по-независими и самодостатъчни. Ако гривната е направена от сребро, тя е съвършеното средство за отбрана от енергийни вампири и манипулатори, врагове и недоброжелатели.

Висулки

Висулките с най-мощен енергиен заряд, в случай че са направени от дърво или сребро. Те защищават от зли очи и оказват помощ за превъзмогване на пречките в живота. Още по-добре е, в случай че са декорирани със защитни минерали като обсидиан, опал, елмаз, хематит, лунен камък, оникс.

Верижки
 Разкриха тайните знаци в бижутата на Кейт Мидълтън Разкриха тайните знаци в бижутата на Кейт Мидълтън
Експертите от английската заложна къща H&T разкриха тайните смисли в аксесоарите на херцогинята на Кеймбридж Катрин, заяви The...

Златните верижки оказват помощ да постигнете триумф в любовните връзки. Те ускоряват харизмата и очарованието на притежателя си от всеки пол и възраст. Сребърните верижки защищават от контузии, а платинените носят креативен триумф. Тези, които са направени от мед, подаряват с мъдрост. Титанът укрепва здравето и издръжливостта.

Обеци

Златните обеци вършат дамата по-желана и оказват помощ за сбъдването на нейните стремежи. Обеци, направени от медицински сплави, исполин или цирконий, спомагат за опазване здравето на дамите.

Брошка

Брошката е талисманът на богатите хора. От антични времена хората имат вяра, че златна брошка носи финансово благоденствие, триумф в работата и търговията. Добре е брошката да е инкрустирана с камъни като турмалин, кехлибар, авантюрин или тигрово око.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР