Не всеки може да се похвали, че е получил лична

...
Не всеки може да се похвали, че е получил лична
Коментари Харесай

Директорът на AT&T се пенсионира с $274 хил. пенсия на месец

Не всеки може да се похвали, че е получил персонална засегнатост от президента на Съединените американски щати при оповестяване на пенсионирането си. Но когато си тръгваш от работното място с пенсия, с която можеш да си купуваш по една типична за Съединени американски щати къща всеки месец, дали изобщо ти пука, пита MarketWatch.

Героят на историята е основният изпълнителен шеф на AT&T. " Страхотни вести. Рандал Стивънсън, CEO на тежко задлъжнялата AT&T, който има и ръководи Fake News CNN, напуща, или е изпъден ", написа главнокомандващият на американският военни сили.

Документи, които компанията подава до регулаторите и борсата, демонстрират, че напускащият ръководител и основен изпълнителен шеф ще получи пенсия от цели $64 млн. - задоволително, с цел да може 59-годишният управител да харчи по $274 хиляди на месец до края на живота си.

Нещо повече, Стивънсън има и най-малко $20 млн. в акции и варианти в компанията. За последните три години пък общата му отплата възлиза на приблизително $30 млн. годишно. AT&T отхвърля коментар пред изданието, само че удостоверява данните.

Наскоро Стивънсън предизвести, че AT&T, която дава работа на 250 хиляди души, може да се наложи да съкраща личен състав поради рецесията.

Нападките от Тръмп към Стивънсън обаче не засягат това. Президентът е неудовлетворен по какъв начин CNN, която AT&T закупи през 2016 година като част от договорка на стойност $110 милиарда за Time Warner, отразява ръководството му. Още тогава департаментът по правораздаване се опита да спре договорката.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР