Не войска, но може ли НАТО да прати мироопазваща мисия

...
Не войска, но може ли НАТО да прати мироопазваща мисия
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Миротворци на НАТО в Украйна? Контра и реконтра по случая Борисов

Не армия, само че може ли НАТО да прати мироопазваща задача в Украйна? Според полския президент Анджей Дуда - да. Дуда към този момент готви и план, който да бъде възложен на вниманието на срещата на върха на алианса в Брюксел на 24 март.

На този декор " жестокостта " на българския президент Румен Радев се пречупи. След... среща с Дуда. Радев направи в случай че не крачка напред, то най-малко крачка в страни, предлагайки на държавното управление на България да изпрати каски и бронежилетки на украинския народ, само че единствено за... предотвратяване на цивилното население.

Пак на родна почва - продължва прехвърлянето на топката " Борисов " сред Министерство на вътрешните работи и прокуратура. Подхвърли я през днешния ден и съдът, който съобщи, че не може да се занимава с ареста на " някогашния първи ". Но по тази причина пък, по остарял фасон, държавното обвиняване ще привиква на разпит като очевидец " новия първи ". Ще води разследване, по този начин да се каже - да се " валидират " дейностите на некомпетентното Министерство на вътрешните работи.
А " новият първи " регистрира първите 100 дни на кабинета. По-скоро триумфите му. Кирил Петков въпреки всичко трябваше да признае: смяната идва. Но по-бавно в сравнение с и на самия него му се желало. Още сме в България. Строителният надзор откри " неустановимото ", за което един път дори се беше произнесла прокуратурата, само че другояче от дълго време е открито от цивилен деятели, публицисти и политици - част от кея на Ахмед Доган в парк " Росенец " просто е противозаконен. Строителните бумаги по него липсвали, споделят от ДНСК. Както още липсва и газовата пътна карта на България... Министерство на вътрешните работи пък откри: има нещо гнило с тол системата. Друго едно от дълго време витаещо чувство за... неправда.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР