Не водим никакви разговори с никого в момента. Ако има

...
Не водим никакви разговори с никого в момента. Ако има
Коментари Харесай

Христо Иванов: Готвим се за нови, свободни от Борисов, избори


Не водим никакви диалози с никого сега. Ако има предложение господин Трифонов, ние ще се отнесем с почитание към него. Ние не можем да приемем мандат и с Българска социалистическа партия , ние можем да мислим за формула, препоръчана от Трифонов, само че съм песимистичен, че това може да е допустимо. Затова ние се готвим да отидем на почтени и свободни от Борисов избори.

И тогава да реши народът кой и по какъв начин желае да го ръководи. Вървим към скорошни избори, по този начин се случва демокрацията, това е обикновено. Това съобщи пред бТВ съпредседателят на Демократична България Христо Иванов , съобщи БГНЕС.

Той е безапелационен, че Демократична България няма да одобри експертен кабинет. „ Няма да подкрепим никаква форма на присъединяване на ГЕРБ и Движение за права и свободи във властта ”, акцентира още Иванов. Свършва епохата „ Борисов ”, завършва, добави още ръководителят на „ Да, България ”. „ Страната може да стартира да диша по-свободно “, сподели още той.

Ако откакто всички покажем, че издържим теста за това да гласуваме срещу Борисов , в случай че след оставка на Борисов се появи някой от вносителите и даде формула, и структура, която може да ни убеди, че може да се свърши останалото, което би трябвало да се свърши от Народното събрание, ние ще го разгледаме съществено и отговорно. Силно съм песимистичен, че това ще стане допустимо в този парламент. Има сюжет да отидем на нови избори. Дайте да не се плашим от демокрацията и от това да питаме хората за решения, сподели още Иванов.

Резултатите са обнадеждаващи, тъй като не просто са по-високи, а тяхната конструкция приказва за нова коалиция на междинната класа, на дейни хора в страната и чужбина, ориентирани към нашите полезности, които изповядваме – независимост, правда и народна власт, добави Иванов.

Основана задача ни е да излъчим парламентарна група с висока степен на организация, да се борим дейно за резултати от позиция на нашите дела, да покажем способността си като общественост да се движим в една посока. Посланията ни не са популистки, почтено признаваме проблемите и с цел да рискуват хората да гласоподават за смяната, за която приказваме, това слага по-висок предел на демонстриране на поредност. Очаквам да покажем, че този път това, което сме говорили ще го осъществим. Това, което сме говорили не е избирателен трик, акцентира Христо Иванов. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР