Не водим каквато и да било статистика, но ни се

...
Не водим каквато и да било статистика, но ни се
Коментари Харесай

И този актьор ли е сексуален насилник

Не водим каквато и да било статистика, само че ни се коства, че не съвсем не останаха известни мъже в шоубизнеса, които да не са упрекнати в обезчестяване.
 Джъстин Бийбър, обвиняванията в полово принуждение и по какъв начин им отговори изпълнителят
Насилник ли е Джъстин Бийбър

Кой и в какво го упрекна

Поредният в този лист се оказва Ансел Елгорт ( " Вината в нашите звезди ", 2014 година, трите кино лентата за " Дивергенти ", " Зад кормилото ", 2017 г.). В Twitter момиче на име Габи е разгласило пост, в който споделя, че артистът я е насилил полово.

Постът към този момент е заличен, само че съгласно Variety, момичето твърди, че преди години, когато е било на 17 години, се е свързвало с Елгорт посредством Snapchat. Тя не е очаквала да получи отговор, само че артистът ѝ е писал назад и по този начин се е стигнало до среща.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @ansel на Окт 4, 2018 в 2:25 PDT

Не единствено до среща, само че и до секс. И тук идва казусът. Въпросната Габи твърди, че артистът не я е попитал дали желае да спрат да вършат секс, макар че е знаел, че ѝ е за първи път и изпитва болежка.

Според написаното от нея, единствената му цел е била да задоволи личните си потребности. Твърденията са, че всичко това се е случило през 2014 година, когато тя е била на 17, а Ансел Елгорт на 20.
 Ансел Елгорт, изявлението му за The Times и в какъв брой индивида може да бъде влюбен по едно и също време
Актьорът, който е влюбен и в дами, и в мъже

Ансел Елгорт изпада в откровения

Актьорът, несъмнено, не закъсня с отговор на тези обвинявания. Елгорт написа в Instagram, че не е склонен с версията на Габи и в никакъв случай не е и не би наранил никого.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @ansel на Юни 20, 2020 в 6:36 PDT

Ансел Елгорт споделя, че през 2014 година, когато е бил в Ню Йорк, е имал къса връзка с момичето. Признава, че са се разделили по противен метод, тъй като просто е спрял да дава отговор на позвъняванията и известията ѝ. Не оправдава постъпката си, само че е уверен, че по никакъв метод не я е насилвал.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР