"Не влизайте без маски", "Задължително слагайте маски", "Спазвайте социална дистанция".

...
"Не влизайте без маски", "Задължително слагайте маски", "Спазвайте социална дистанция".
Коментари Харесай

Задължителни са маските в пограничния град Одрин

"Не влизайте без маски ", "Задължително слагайте маски ", "Спазвайте обществена отдалеченост ". Тези и сходни предупредителни надписи ще бъдат разлепени на разнообразни места в пограничния град Одрин, както и към местата, които всеобщо се посещават от български туристи след повдигане на карантината от страна на българските управляващи за идващите от Турция.

От регионалната администрация /валийството/ на града оповестиха, че това са част от ограниченията, които са подхванати за ограничение на разпространяването на епидемията на ковид в Тракийската област, предава Българска телеграфна агенция.

На съвещание, ръководено от валията Екрем Джаналп, е било решено да продължи раздаването гратис на маски и дезинфектанти на всички пасажери, идващи от чужбина, съобщи Българска телеграфна агенция.

Специално е било обърнато внимание на казуса за обществената отдалеченост, който е сериозен, изключително на пазарите в града, които се посещават от доста хора едновременно.

Преди два дни Министерството на вътрешните работи огласи разпоредба, с която маските станаха наложителни в цялата страна и на всички места като се изключи дома.

Новата разпоредба е на фона на сериозното повишаване напоследък на болните и на умрелите от COVID-19.

По данни, които огласи нощес турският министър на опазването на здравето Фахреттин Коджа, през последното денонощие /към 9 септември/ са били регистрирани нови 1673 случая на инфектирани и 55 умряли, с което общият брой на умрелите е достигнал 6873 души, а на инфектираните - 284 943 души.

В три окръга - Мардин, Чорлу и Сивас, в които са регистрирани най-вече случаи на ковид, още веднъж бе въведен полицейски час за жителите на възраст над 65 години и за хронично болните.

ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния ковид в действително време:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР