Не винаги сме наясно с настъпването на депресията във времето

...
Не винаги сме наясно с настъпването на депресията във времето
Коментари Харесай

Как тялото ни показва, че сме в депресия

Не постоянно сме наясно с настъпването на депресията във времето и това е огромен проблем, тъй като без да разберем какво се случва с нас, не можем да стартираме да се борим и от ден на ден се потапяме в това положение на здрач.

„ Винаги съм в неприятно въодушевление “ - по този начин нормално го разказват хората, които не схващат, че имат същинско депресивно разстройство.

Но има и чисто физически признаци на меланхолия. Нашето тяло от време на време схваща по-бързо и по-добре от нас, че нещо не е наред и ни дава знаци.

Нарушения на съня

Всички проблеми със съня, които не престават повече от седмица, могат да бъдат симптом на меланхолия. Може да е бодърствуване, когато не можете да спите, без значение какъв брой сте изтощени. Или противоположното - непрекъсната унесеност, само че неспособност да се наспите задоволително, колкото и да спите.

Намалено либидо

Депресията убива половата интензивност. Най-привлекателният за вас човек преди не провокира никакво предпочитание. Мнозина, изправени пред сходна обстановка се опасяват, че това е знак за някои ужасни проблеми в половата сфера.

Промени в тежестта и хранителното държание
 8 лесни съвета по какъв начин да се оправим с есенната меланхолия 8 лесни съвета по какъв начин да се оправим с есенната меланхолия
Депресията основава компликации даже в всекидневието. ходенето на работа, срещите с другари и даже домакинските отговорности са същинско пред...

Изобщо не желаете да ядете, отслабнали ли сте доста или противоположното - ядете ли от самото начало? Тази обстановка може да алармира за доста по-сериозни проблеми от депресията.

Храносмилателни проблеми

Теглото ви може да не се промени доста, само че може да почувствате гадене, чревно разстройство, болки в стомаха и други стомашно-чревни признаци. Ако до момента не сте имали такива проблеми, ядете вярно и не сте трансформирали фрапантно диетата си - това също може да е симптом на депресивно положение.

Напрежение и болежка в мускулите и ставите

При меланхолия съвсем постоянно се следят напрежение и конвулсии в мускулите, изключително челюстите, шията и раменете са пренапрегнати. Типичната поза на депресиран човек е крепко стиснати челюсти и повдигнати плещи, като че ли се пробва да се защищити от нещо.
 5 простички промени, които може да направиш в дома си, с цел да пребориш депресията 5 простички промени, които може да направиш в дома си, с цел да пребориш депресията
1. Оградете се със зеленина. Няма подозрение, че прекарването на време измежду природата е потребно за душата ви, а  изследванията ...

Мигрена

Ако имате главоболие, сходно на мигрена (много мощно главоболие, най-често от едната страна, което се утежнява от придвижвания, ярка светлина, звуци, постоянно съпроводени от гадене), депресията ще бъде тяхната причина с доста огромна възможност.

Болка в гърдите

При такива признаци първото нещо, за което би трябвало да помислите, са болести на сърдечно-съдовата система или неврологични нарушавания. Но при меланхолия може да се появи и болежка в гърдите, имайте това поради.

Ако откриете в себе си 3 или повече от изброените признаци, може да се допусна, че имате меланхолия или положение доста близо до нея и би трябвало да обърнете по-голямо внимание на здравето си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР