Не виждам защо толкова време шуробаджанащината трябваше да бъде темата

...
Не виждам защо толкова време шуробаджанащината трябваше да бъде темата
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Ненавиждам Елена Йончева и Делян Добрев

Не виждам за какво толкоз време шуробаджанащината трябваше да бъде тематиката на обществото, съобщи в " Още от деня " вицепремиерът Валери Симеонов. Какво значение има кой на кого брат или кум. Не е ли по-важно да се откри дали има нерегламентирани връзки и злоупотреби.

Според него казусът не е това, че работят родственици, тъй като те в случай че са положителни експерти, не са се оцапали, е безконтролно да ги отстраняваш. По-сериозен е казусът с назначението на партиен принцип. Вниманието на обществото би трябвало да се на сочи натам. Всички партии в България го вършат 27 години. Валери Симеонов беше безапелационен, че в неговите назначения няма никой от НФСБ, нито от друга партия.

Валери Симеонов прикани всички министри, към които е упражняван напън да назначават някого, да му се обадят. Ще се боря, до момента в който съм на този пост, сподели Симеонов.

По думите му, на Елена Йончева не би трябвало да ѝ се има вяра. До момента нищо от това, което е наприказвала не е се потвърдено. Какво потвърждава това, че има някой има родственици, попита Симеонов.
Валери Симеонов, вицепремиер: Ненавиждам Елена Йончева и Делян Добрев. Единият волно, другият несъзнателно станаха причина да потъне в забврние едно достижение - вдигнахме пенсиите с 24%. Кога е ставало това. Всичко това потъна в абсурда.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР