Не виждам защо Теменужка да бъде жертвана, в името на

...
Не виждам защо Теменужка да бъде жертвана, в името на
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов с важни думи за Теменужка Петкова и какво трябва да правят патриотите с енергетиката

Не виждам за какво Теменужка да бъде жертвана, в името на какво? За какво поема виновност, като тя няма виновност в тази обстановка. Няма съображение оставката на Теменужка Петкова да бъде призната, тъй като тя няма отговорност за договорката за ЧЕЗ ”. Това сподели вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов, съобщи БГНЕС.

Той добави, че на идващото съвещание на Коалиционния съвет при започване на другата седмица оставката й още веднъж ще бъде на дневен ред. „ Тя направи съгласно мен припрян акт да подаде оставка в символ на това да поеме някаква отговорност за нещо, за което не носи отговорност. По настоящия закон тя няма никакви благоприятни условия, с цел да управлява сходна договорка “, заяви вицепремиерът.

Според него зад красивия заслон за пазарна стопанска система и лозунгът, че страната е неприятен собственик, сме „ подарили кокошката, която снася златни яйца, по времето на ръководството на Сакскобургготски и Движение за права и свободи, и в този момент се чудим какво да вършим ”. „ Ако ме питате мен, страната може да закупи и 100% от акциите. Останалите 33% не оставяха опция на страната да управлява процеса. Контролът е, когато имаш 34%, а не 33% “, уточни още Каракачанов. 

Той разгласи, че от „ Обединени патриоти ” оферират промени в Закона за енергетиката, с които да може в покупко-продажби, които касаят продажбата на над 20% от активите на структуроопределящи компании в енергетиката, страната да има надзорен механизъм върху това какво се продава, кой го продава и по какъв начин тече целият развой.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР