Не виждам пряка връзка между евроизборите и тези за парламент.

...
Не виждам пряка връзка между евроизборите и тези за парламент.
Коментари Харесай

Симеонов: Не виждам пряка връзка между евроизборите и тези за парламент

„ Не виждам директна връзка сред евроизборите и тези за парламент. Мандатът на държавното управление би трябвало да се изкара до дъно ”. Това съобщи в предаването „ Здравей, България ” Валери Симеонов, лидер на НФСБ и лидер на листата на обединението „ Патриоти за Валери Симеонов ” за евровота.

Запитан дали се опасява от загуба от Вътрешна македонска революционна организация, Симеонов сподели: „ Защо да се опасявам? То е въпрос и на пари ”.

„ Избори като избори. Сигурен съм, че три седмици след изборите към този момент ще сме не запомнили резултата, ще сме не запомнили и кого сме избрали. Апелирам за поддръжката на хората, който персонално са ми повярвали и са ме приели като човек на действието ”, съобщи още Симеонов.

Той съобщи, че трите най-важни въпроса, по които ще работи в Европейския парламент са: неналичието на осведоменост и на надзор, неналичието на търсене на оценка на въздействието върху дребните страни и неналичието на децентрализация.

„ Ако човек реши да бъде деен в Европейския парламент, в действителност може да реализира доста ”, добави претендентът за евродепутат от листата на „ Патриоти за Валери Симеонов ” Венцислав Тоцев.

Преди това в блиц изявление, Симеонов дефинира Европа като най-добрия континент за живеене.

Той отхвърли да отговори на въпроса кой съгласно него е най-хубавият настоящ политик сега. Посочи историческа персона – Захари Стоянов.

Като максимален негов недостатък, Симеонов уточни доверчивостта.

Попитан по какъв начин е прекарал последната си отпуска, водачът на НФСБ съобщи: „ Малко на Черноморието. Съчетах почивката с инспекциите през нощта ”.

„ Гордея се с това, че съм българин, срамя се от някои представители на нашата нация ”, съобщи още Симеонов.

Попитан какъв брой би трябвало да бъде минималната работна заплата, Симеонов съобщи: „ Мога да кажа и 2000 лв.. Но действително ли е? Не е действително ”.

„ Лично мен изцяло ме удовлетворяват от порядъка на 1000 лв. ”, съобщи Симеонов, запитан с какъв брой може да живее на месец.

Попитан да зададе друго име от евролиста в България, което да харесвате, Симеонов сподели: „ Ако малко свие показността си, Ангел Джамбазки ”.

„ Поведението на президента е като претендент за евродепутат. Определено взе участие в акцията. Принизява престижа на президентската институция ”, разяснява още Симеонов.

Запитан дали има известно съображение в изказванията на президента Радев, че министър председателят Борисов прави акция с държавни средства, той сподели: „ Има известно съображение. Видима е сериозната интензивност, която разви министър председателят Борисов. ”, съобщи още Симеонов. „ И президентът, и министър-председателят се пробват да натрупат някакъв рейтинг за техните партии ”, разяснява Симеонов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР