Не виждам политическият ред да отговаря на обществения ред. Партиите

...
Не виждам политическият ред да отговаря на обществения ред. Партиите
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов, ВМРО: Работим за националните ни интереси

Не виждам политическият ред да дава отговор на публичния ред. Партиите имат единствено боричкания и си гледат партийните ползи, не търсят да ръководят страната в интерес на обществото. Предишните ръководещи абдикираха от властта, правеха се, че желаеха да ръководят, само че не желаеха. И при нови избори виждаме, че няма да им се получи да ръководят. Това сподели Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация пред Българска национална телевизия.

Обикаляйки по страната, говорейки с хората на всички места, те споделят, че не желаят да гласоподават, поради дадените и неизпълнени обещания, измененията, споделят няма да гласуваме и това е главен проблем. Надявам се хората да ни разпознаят като един от факторите на бранител на националните ползи както постоянно е било. Вътрешна македонска революционна организация има капацитет и мощ да направи повече от това, което социолозите допускат, че ще получим. Това, което предлагаме за България, се надяваме да срещне огромна поддръжка. Ние сме една от дребното партии в България в последните 30 година, при които 90% от това, което е заложено в програмата, е осъществено. Вътрешна македонска революционна организация няма от какво да се срамим, ще продължим да работим, ще предлагаме нови неща от изгода за хората, акцентира Юлиан Ангелов.

Българите в Турция виждат, че не се реализира почтен избор, там се гласоподава под строй. Това не е обикновено, това изкривява вота, непозната страна се намесва във вътрешната политика на друга страна. В петък, пред ЦИК организираме в 12 ч., митинг да покажем на ЦИК, че би трябвало да се вземат ограничения по въпроса с намесването на Турция в България. ЦИК взема решение и на база на Министерство на външните работи може да закрие или разкрие секция. Примерно в Афганистан няма да има изборна секция, тъй като там са на власт талибаните към този момент, уточни Ангелов.

Той означи, че няма по какъв начин 3000 души да гласоподават в една секция. Всяка година изпращаме наши представители на Вътрешна македонска революционна организация в секциите в Турция и те виждат, и снимат всички нарушавания, които са предоставени на прокуратурата и на ЦИК, добави Ангелов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР