„Не виждам отговорност за справянето с пандемията, Кацаров трябваше да

...
„Не виждам отговорност за справянето с пандемията, Кацаров трябваше да
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Трима служебни министри трябваше да бъдат сменени

„ Не виждам отговорност за оправянето с пандемията, Кацаров трябваше да бъде заменен. Не виждам предпочитание за справяне с проблемите в енергетиката, Андрей Живков също би трябвало да бъде заменен, а Велислав Минеков си остана на улично протестно равнище “, съобщи водачът на НФСБ Валери Симеонов.

„ Между съответния министър или държавен чиновник на 4 очи са се осъществявали сделки за публични поръчки, хубаво е, че беше показано. Ние не сме знаели нищо. Чувал съм за такива схеми, само че единствено поради клюки не можеш да разваляш съдружно партньорство поради тях “, показа той.

По думите му новото държавно управление има същата задача като предното.

" Служебният кабинет е проекция на президента Радев, само че той не има качествата на държавен глава, липса му угриженост към страната. Не може да се пребори с дребнавия си реваншизъм, присъщ и за министрите му. Новият план на Асен Василев и Кирил Петков е обходна маневра на Радев да бъде в Народното събрание. Улицата влезе в Народно събрание ", акцентира Симеонов.

Според него би трябвало да се признае, че служебното държавно управление се е борило с пазаруването на гласове.

Валери Симеонов разкри, че през днешния ден са подадени документи за независимо присъединяване в изборите, само че се водят договаряния за обединения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР