Не виждам особена логика в искането на Волен Сидеров. Изваждането

...
Не виждам особена логика в искането на Волен Сидеров. Изваждането
Коментари Харесай

Сидеров иска оставки, което отваря вратите на ДПС във властта, смята Джамбазки

Не виждам особена логичност в настояването на Волен Сидеров. Изваждането на представителите на „ Обединени патриоти ” от ръководството ще отвори врата за влизане на други политически сили в това ръководство. Очевидно е, че това е искане на Движение за права и свободи.
 Сидеров към ГЕРБ: Определете се, в случай че сте за либерално-джендърска политика  Делчев: Борисов отряза главата на Симеонов и по този начин избави короната си  Корнелия Нинова: Оставката на Валери Симеонов е закъсняла и неискрена  Валери Симеонов подаде оставка (видео, актуализирана в 20.20 ч.)
Така евродепутатът Ангел Джамбазки разяснява пред Нова тв напрежението сред патриотите във властта. След като вицепремиерът Валери Симеонов подаде оставка в петък, водачът на " Атака " Волен Сидеров прикани същото да направи и вицепремиерът Красимир Каракачанов. 

„ Искането на Движение за права и свободи от месеци е да извади представители на „ Обединени патриоти пот ръководството и аз не виждам никаква логичност в този миг да се вършат сходни претенции. Подобно политическо деяние изпразва ниша. Движение за права и свободи е партия, която се храни единствено от обръчи от компании и от присъединяване в политическата власт. Забележете техният напън последните месеци, той е целеустремен. И е ориентиран против Симеонов и настоящия вицепремиер Каракачанов. Това им е борбата – да се върнат в ръководството и да изнудват ГЕРБ ”, изясни Джамбазки, който е заместител на Каракачанов във Вътрешна македонска революционна организация.

Парламентарната група на „ Обединени патриоти ” поддържа присъединяване на министрите в ръководството, сподели Джамбазки и добави: „ Сидеров показва своя персонална лична позиция в миг на размисъл в съботния ден. Но мисля, че е редно и обикновено този диалог да се направи очи в очи с всички останали.  Всяка една оставка може да бъде дадена във всеки един миг. Въпросът е за какво? Някой би трябвало да се стимулира за какво желае сходно нещо. Тези си програмни послания е редно господин Сидеров да формулира пред групата, когато се появи на съвещание на групата. Непрекъснатата игра на искане на оставки е глупава и безполезна. Тя вреди на естествената политическа работа и на Народно събрание и в ръководството ”.

Според евродепутата е редно вакантното място на подалия оставка вицепремиер Валери Симеонов да бъде заето от различен представител от НФСБ: „ Редно е, тъй като сега в държавното управление има представители и на Вътрешна македонска революционна организация и на „ Атака ”. Редно е да има представител и на НФСБ ”.

Джамбазки изясни, че листата за евроизборите на патриотите може да бъде подредена и посредством вътрешни избори: " Правиш вътрешни избори, хората излизат, подреждат и какво по-честно от това ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР