Не виждам нищо лошо в това ние, политиците, също да

...
Не виждам нищо лошо в това ние, политиците, също да
Коментари Харесай

Сана Марин: Човек съм, понякога и аз копнея за радост и забавление сред тъмните облаци -

Не виждам нищо неприятно в това ние, политиците, също да имаме свободно време, да го прекарваме с приятелите си (...) Надявам се през 2022 година да бъде признато, че даже хората, вземащи решения, могат да танцуват, пеят и да вървят на празненства, съобщи министър-председателката на Финландия Сана Марин, цитирана от БГНЕС.

36-годишната финландска премиерка понесе голям брой рецензии откакто в общественото пространство бяха публикувани видеоклипове, на които се вижда по какъв начин тя танцува и пее с другари на гръмък ваучър. Впоследствие, с цел да се отбрани от обвиняванията, че е използвала противозаконни субстанции,

Сана Марин упорства, че работи интензивно като министър-председател на Финландия, само че също по този начин има право на персонален живот. " Аз съм човек ", съобщи Марин пред кореспонденти на конференцията на своята Социалдемократическа партия. Тя дефинира миналата седмица като " много сложна " и съобщи, че от време на време и тя копнее " за наслада, светлина и развлечение измежду тъмните облаци ". Премиерът на Финландия акцентира, че не е пропущала нито един работен ден откак беше определена през 2019 година:

" Не съм оставила нито една неизпълнена задача. Уча се. Но си правя работата толкоз добре, колкото и до момента. Мисля за Украйна, мисля за вас и си правя работата. "

След разпространяването на фрагментите политически съперници на Марин дефинираха държанието ѝ като неуместно и обявиха, че изборът ѝ на другари демонстрира липса на преценка, а изтеклите фотоси и видеоклипове могат да я изложат на рецензия или даже на изнудване.

Много други обаче опазиха правото ѝ да се забавлява. Финландски дами разгласиха видеоклипове, на които танцуват и пият, с цел да изразят поддръжката си за министър-председателя.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР