Не виждам никакви усилия от страна на ГЕРБ с първия

...
Не виждам никакви усилия от страна на ГЕРБ с първия
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Ние сме готови да получим третия мандат frognews.bg

Не виждам никакви старания от страна на ГЕРБ с първия мандат. Има вид препоръчано от ГЕРБ държавно управление да бъде определено, само че не от тези от които му се желае – Демократична България и Политическа партия, а от Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, с които към този момент са така наречен хартиена коалиция, съобщи съпредседателят на Демократична България.

 

Той разяснява и предлагането на водача на ГЕРБ Бойко Борисов за седмица обществен спор за изборните промени.

 

Ние първи предложихме да бъде основана комисия, която да седне и да се разиска умерено тематиката в границите на един месец. Този опит да се трансформират разпоредбите преди избори за да са преференциални на някого е контрапродуктивен и ще ни върне във времената, когато имаше стотици хиляди невалидни бюлетини.

 

Това се прави не толкоз за възможни предварителни парламентарни избори, що се касае за локалните избори. Те ще създадат опит да укрепят позициите си в локалната власт, тъй като тя е самобитен контейнер за централната власт, уточни ген. Атанас Атанасов.

 

По думите му, в случай че първият мандат не бъде осъществен, може да бъде формиран кабинет с втория мандат на Политическа партия, защото има заплаха с третия мандат да бъде формирано държавно управление вид " Беров ", при което няма да е ясно кой ще носи отговорността.

Правителство ни е належащо поради толкоз многото рецесии, които би трябвало да бъдат решавани, акцентира съпредседателят на Демократична България.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР