Не виждам никаква логика в това да се иска изваждане

...
Не виждам никаква логика в това да се иска изваждане
Коментари Харесай

Джамбазки намекна за опит на Сидеров да вкара ДПС във властта

Не виждам никаква логичност в това да се желае изваждане на представителите на НФСБ в държавното управление. Това освобождава представители на Движение за права и свободи да влязат в изпълнителната власт - натискът на Движение за права и свободи против Валери Симеонов и Красимир Каракачанов през последните месеци е целеустремен, съобщи зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки. Надявам се да няма " синхрон " тук, добави той, визирайки настояването на водача на " Атака " Волен Сидеров на мястото на Валери Симеонов като вицепремиер да пристигна " технократ ".
Същевременно Джамбазки разгласи пред Нова телевизия, че Каракачанов " 24/7 " прави " същинска работа " с модернизирането на българската войска. Според него, парламентарната група " Обединени патриоти " поддържа Каракачанов, тъй като групата била основана от 12 депутати от Вътрешна македонска революционна организация, 8 от НФСБ и единствено 7 от " Атака ". Но Джамбазки не видя причина да се желае оставката на Сидеров като ръководител на парламентарната група, въпреки позицията му да е друга от тази на болшинството депутати в групата . Редно е господин Сидеров да формулира посланията си пред парламентарната група, когато пристигна, акцентира зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация, намеквайки фино за честата липса на Сидеров на събранията на групата.
Не съм мислил за такава догадка, не мога да кажа, разяснява Джамбазки какво става с държавното управление и дали пада, в случай че и Каракачанов даде оставка. И призна, че Волен Сидеров е прав, че бъдещето на ръководството зависи от евроизборите в края на пролетта следващата година. Няма проблем да седнем да поговорим за присъединяване си на тези избори и дали господин Сидеров желае да оглави обща листа, акцентира зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.
Позицията на Марешки
Мисля, че българският народ не се интересува от моя имунитет. Т.нар. " патриоти " не дават опция на същинските патриоти да се изявят, тъй като са заели нишата. Дори Валери Симеонов разбра, че е нездравословен и си подаде оставката. Единствените, които не го схващат, са Каракачанов и Джамбазки, съобщи водачът на " Воля " Веселин Марешки.
Попитан непосредствено дали е споделил, че някой от " Обединени патриоти " бил спал с прокурор, с цел да му бъде свален имунитетът, водачът на " Воля " не отговори в началото, само че след това разясни, че " някъде бил прочел сходно нещо ".
Марешки уточни като " най-нормален " в " патриотичната коалиция " Сидеров, тъй като желал оставката и на Каракачанов. Явно има още месо по кокала и по тази причина Каракачанов не си подава оставката . Той обаче е политически мъртвец, акцентира водачът на " Воля ". Искаме изхвърлянето на Симеонов и Каракачанов от политиката – какво значи провален министър да го наградим да стане народен представител, Народното събрание не е трудово-възпитателно учебно заведение.
Веселин Марешки разгласи, че ще взе участие в ръководство единствено в случай че има битка и " справяне " с картела при горивата. Видя се, че единственият човек, който може да се оправи с картел в горивата, съм аз, съобщи водачът на " Воля ".
Колко би трябвало да си необразован, с цел да използваш словосъчетанието " европейски родолюбец "? Този диалог потвърждава теорията на Дарвин, само че аз не съм нито психиатър, нито ветеринар , отвърна Джамбазки. И приключи, че обстановката е " нелоша ", като акцентира, че очевидно борбата е Движение за права и свободи да влезе в Народното събрание, само че Българска социалистическа партия нямало да вземе повече гласове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР