Не виждам никаква логика в поисканите оставки на министри. Това

...
Не виждам никаква логика в поисканите оставки на министри. Това
Коментари Харесай

Диана Саватева: Не виждам никаква логика в поисканите оставки на министри

Не виждам никаква логичност в поисканите оставки на министри.

Това съобщи в студиото на „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Диана Саватева от ГЕРБ.

Вчера от Българска социалистическа партия желаеха вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила и вътрешният министър Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила да слязат от постовете си. Като причина бе бележит фактът, че Елена Йончева не била позволена по границата ни с Турция.

Припомняме, че държавното управление взе решение да включи в листата на стратегическите обекти от голяма важност за националната сигурност оградата по българско-турската граница.

Според депутата става дума за акт за целия Министерски съвет и не се не разрешава достъпът до информация, а се регламентира.

По думите на Саватева до този миг оборудването не е било готово и по тази причина в този момент е взето решението за смяна в статута.

В студиото тя сподели фотоси, които свидетелстват какъв огромен размер от работа е осъществен, с цел да се построи съпътстващата инфраструктура на мястото.

„ Временното възпрепятстващо оборудване няма за цел да спре потока, а да забави тези, които се пробват да минават “, уточни Саватева.

Според нея опозицията не показва съответни числа при обвиняванията си, а единствено за година броят на арестуваните към този момент е 5 пъти по-малък.

„ Журналистът би трябвало да има отговорност за това, което демонстрира “, уточни тя, като добави, че значими са обстоятелствата, които се употребяват, а освен да се търси резултат от тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР