Не виждам на какво отгоре вътрешната опозицията ще вземе властта

...
Не виждам на какво отгоре вътрешната опозицията ще вземе властта
Коментари Харесай

Румен Овчаров: Няма разцепление в БСП

" Не виждам на какво от горната страна вътрешната опозицията ще вземе властта в Българска социалистическа партия. " Това сподели Румен Овчаров, член на Народно събрание на Българска социалистическа партия, пред бТВ. Според него сега опозицията не е сериозна - не оферират никаква различна политика. " Няма разединение в Българска социалистическа партия, изключително вътре в партията ", безапелационен бе той.

" В парламентарната група на Българска социалистическа партия имаше хора, които твърдо обявиха желанието си да поддържат Сотир Цацаров - нещо, което политически не се приемаше от управлението. Затова взеха едно такова решение - защото са трима-четирима, да си гласоподават както желаят. Но в действителност те се оказаха много повече. Битката със задкулисието в Българска социалистическа партия напълно не е приключила ", разяснява още Овчаров. Според него този избор по никакъв метод не демонстрира разединение в левицата.

Според Овчаров директните вътрешнопартийни избори са нещо позитивно за Българска социалистическа партия. Той изрази вяра, че това ще даде спомагателен подтик на партията в навечерието на идващите парламентарни избори.

Румен Овчаров дефинира резултата от локалните избори като добър за Българска социалистическа партия, в случай че ГЕРБ са създали всичко допустимо, с цел да си подсигуряват успеха - платен ромски избор, корпоративен избор, институционален избор, който е бил. оптимално мобилизиран. " И като запаса най-после прибавиха тези 466 хиляди гласа недействителни бюлетини, които им подсигуряваха успеха. Ако всичките тези неща не съществуваха, резултатът щеше да бъде различен ", безапелационен бе Овчаров.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР