Не виждам как ще се сформира нов кабинет, защото няма

...
Не виждам как ще се сформира нов кабинет, защото няма
Коментари Харесай

Румен Христов: От ПГ на ГЕРБ-СДС няма кой да подкрепи това правителство, вървим към избори

Не виждам по какъв начин ще се образува нов кабинет, тъй като няма болшинство. Вървим към избори. Това съобщи водача на Съюз на демократичните сили Румен Христов пред Българска национална телевизия.

„ Компенсациите бяха прекомерно закъснели и не там, където би трябвало. Това са така нар. хеликоптерни пари, които се дават на калпак или са ориентирани към някой, който няма такава потребност от тях. Някои от ограниченията изиграха доста неприятна смешка на стопанската система ни “, уточни той.

„ Имаше тематики с национална значителност, които заслужаваха да бъдат признати – за ветото на РСМ и изгонването на съветските дипломати и ние ги подкрепихме “, разяснява водачът на Съюз на демократичните сили.

„ От ПГ на ГЕРБ-СДС няма да има нито един, който ще поддържа това държавно управление. Няма по какъв начин две седмици по-късно да променим позицията си по отношение на актуалното болшинство. Не е почтено към гласоподавателите да ръководят депутати, които са били определени от една политическа мощ и по-късно са станали самостоятелни “, акцентира Румен Христов.

„ Г-н Борисов е добър водач. Води сполучливо партията си. Най-малкото тези, които бяха свалени, могат да кажат кой може да бъде водач на една партия и кой не. Никой не може да подлага на подозрение водачеството на Бойко Борисов “, изрично съобщи той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР