Не виждам как ще се сформира нов кабинет, защото няма

...
Не виждам как ще се сформира нов кабинет, защото няма
Коментари Харесай

Румен Христов: От ПГ на ГЕРБ-СДС няма кой да подкрепи това правителство, вървим към избори


Не виждам по какъв начин ще се образува нов кабинет, тъй като няма болшинство от 212 депутата. Вървим към избори. Това съобщи водача на Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 479
„ Компенсациите бяха прекомерно закъснели и не там, където би трябвало. Това са така нар. хеликоптерни пари, които се дават на калпак или са ориентирани към някой, който няма такава потребност от тях. Някои от ограниченията изиграха доста неприятна смешка на стопанската система ни “, изрече мнение той.

Според Христов идващият парламент ще би трябвало да одобри промените, които не съумяха в този.

„ Имаше тематики с национална значителност, които заслужаваха да бъдат признати – за ветото на РСМ и изгонването на съветските дипломати и ние ги подкрепихме “, призна водачът на.

„ След едни нови избори и препотвърждаване на вота на гласоподавателите, бихме могли да мислим към нещо по-национално отговорно. От ПГ на ГЕРБ- няма да има нито един, който ще поддържа това държавно управление. Няма по какъв начин две седмици по-късно да променим позицията си по отношение на актуалното болшинство. Не е почтено към гласоподавателите да ръководят депутати, които са били определени от една политическа мощ и по-късно са станали самостоятелни “, акцентира Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в.

Той отхвърли да отговори на въпроса дали е бил потърсен за поддръжка от представители на Продължаваме промяната.

На въпрос дали ПГ ГЕРБ- ще смени водача си, с цел да се включи в вероятно ръководство, Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в съобщи: „ Защо? Г-н Борисов е добър водач. Води си сполучливо партията. Най-малкото тези, които бяха свалени, могат да кажат кой може да бъде водач на една партия и кой не. Никой не може да подлага на подозрение водачеството на Бойко Борисов “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР