Не виждам голяма разлика между позициите на Бойко Борисов, Красимир

...
Не виждам голяма разлика между позициите на Бойко Борисов, Красимир
Коментари Харесай

Андрей Райчев: САЩ ни изнасилиха да подпишем за F-16

Не виждам огромна разлика сред позициите на Бойко Борисов, Красимир Каракачанов, Румен Радев. Съединени американски щати ни изнасилиха да подпишем за тази договорка и ние ще го подпишем. Съединени американски щати са номер 1 и те се грижат за нашата национална сигурност. Европа няма войска и за нейната отбрана се грижи Съединени американски щати. Няма по какъв начин да не подпишем. Българските политици се пробваха да запазят достолепие и мисля, че се оправиха. Какво да каже Радев - излизаме от НАТО? Единственият метод да резервира достолепието си беше да наложи несъгласие.

Това сподели в утринния блок на БТВ социологът Андрей Райчев по тематиката за договорката за F-16 и наложеното президентско несъгласие. Заедно с него посетител беше и проф. Антоанета Христова. "За мен това е много чудноват метод за опазване на достолепие. Ние би трябвало ясно и един път вечно да създадем своя избор. България е член на НАТО от 2004 година. Трябва доста да внимаваме, тъй като с всичко, което излиза в публичното пространство за тази договорка, заплашва националната ни сигурност ", сподели от своя страна тя.

"При Обединени патриоти е ясно, че към този момент няма коалиция. Вътрешна македонска революционна организация демонстрираха, че и сами могат да влязат в Народното събрание. Другите две партии събраха по-малко гласове от кметицата на "Младост ". Всичко ще стане ясно след локалните избори. Трябва да забележим кои ще са кметове на София, Пловдив и тогава ще приказваме дали може да се резервира огромната коалиция. От години е видно, че ГЕРБ и Движение за права и свободи гласоподават дружно по значимите тематики. Това се случи в този момент за дотациите, машинното гласоподаване, F-16 ", разяснява Райчев последните политически тематики и кавги.

"Доказано е, че машинното гласоподаване не работи. Грешката на ГЕРБ беше, че не обясниха и обясниха своето гласоподаване за машинното гласоподаване и за какво си трансформираха мнението в последния миг. Това може да докара тълкования по тематиката. Коалицията Обединени патриоти в действителност я няма. Ясно е, че е тя не е основана за дълго тичане. Целта на тази коалиция е да се задържи във властта. Наистина ще можем да разясняваме огромната коалиция след провеждането на локалните избори ", добави проф. Христова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР