Не виждам голяма многочисленост на този протест. Не разбирам за

...
Не виждам голяма многочисленост на този протест. Не разбирам за
Коментари Харесай

Социолог: Не мисля, че нещата ще се разминат без нови избори

" Не виждам огромна многобройност на този митинг. Не разбирам защо се борят тези хора. Всичко стартира да става все по-объркано. Според мен недоволството провокира все по-негативни настроения в обществото ", разяснява в " Здравей, България "  Георги Харизанов от Института за дясна политика. 

Според социолога Андрей Райчев протестът става продължителен и може да продължи доста дълго. Недоволството на улиците не е толкоз всеобщо, само че то е подкрепено и от хората пред тв приемниците, добави Райчев.

По неговите думи зад протестиращите не стои съответна политическа мощ, която да ги провежда. Самият митинг е срещу всички. 

Харизанов е на мнение, че обществото вижда, че няма различен вид за съществено и качествено ръководство. Според него настояванията на протестиращите няма по какъв начин да са ориентирани непосредствено към политиците, изключително тези, които касаят нарастването на заплатите в частния бранш. 

" Не мисля, че нещата ще се разминат без нови избори. Те няма да дадат някакво коренно изместване даже и Българска социалистическа партия да победи ГЕРБ. Въпросът е дали е допустимо да се възвърне доверието на народа в ръководещите ", счита Райчев.По думите на Райчев спорът сред " Обединените патриоти " е спор за лидер на листата за евроизборите. Според него точно Волен Сидеров желае да води листата. Харизанов съобщи, че никой от главните политически играчи не желае предварителни избори. Същото се отнася и за жителите, счита той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР