Не видях анонс за рестарт на държавата, видях един уплашен

...
Не видях анонс за рестарт на държавата, видях един уплашен
Коментари Харесай

Антония Първанова: Борисов иска рестарт на репутацията си

Не видях анонс за рестарт на страната, видях един изплашен човек, който желае рестарт на репутацията си. Това съобщи в предаването някогашният евродепутат доктор Антония Първанова. Тя разяснява от премиера Бойко Борисов за привикване на Велико национално заседание и смяна на Конституцията на страната.
Няма по какъв начин, когато ти желаят оставката, да се пазариш за изискванията по тази оставка: хората желаят Борисов да бъде разследван, да носи отговорност, акцентира Първанова. Тя дефинира дейностите на Борисов като пиар ход.
Никой не желае да му се изяснява какво да мисли, ние знаем кое е бяло и кое е черно. В съответния случай черното е държанието на ГЕРБ, смята Антония Първанова. Това са политически и пиар пушилки, които би трябвало да завоюват време, изясни още Първанова. Когато се прави, това може да стане от политическа мощ, която се употребява с доверие. Трябва суверенът да ти е дал своя вот това доверие и да ти даде опция да изразиш неговата воля - да изразиш волята на народа през Конституцията като наш главен закон. Тук става дума за политическа мощ, на която ѝ се желае оставката. Политическа мощ, която е емблема на корупцията, на експанзията, на това отказване на естественото политическо държание, на основаването на зависимости, разяснява още Първанова.
По тематиката с у нас, доктор Първанова уточни, че не е здравословно нито да се твърди, че няма такова заболяване, нито да се споделя, че то е извънредно тежко и рисково за публичното здраве.
 Антония Първанова: Цялата атака с тестването е да се аргументира усвояването на едни 6 милиарда евро Антония Първанова: Цялата атака с тестването е да се аргументира усвояването на едни 6 милиарда евро
Цялата атака с тестването е за показване на повишаващ се брой инфектирани с ковид, с цел да се аргументира усвояването на едни 6 м...
По думите на доктор Първанова фармацевтичните компании желаят да се разгласи пандемия в международен мащаб и вършат опити за това от 2009-а насам за финансова полза. " Когато се сътвори задоволително суматоха в обществото, стартира и набирането на финансов запас ", сподели Първанова.
" През последните 10 години изтекоха патентите на лекарства, които са необятно употребявани - така наречен блокбъстъри. Сега цената им ще падне поради по-евтините генерични аналози. Но няма нови молекули и в този момент фармацевтичните компании търсят метод да компенсират идните загуби ", посочи Първанова.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР