Не ви ли се струва, че наоколо е прекалено шумно?

...
Не ви ли се струва, че наоколо е прекалено шумно?
Коментари Харесай

Коронавирус: в България се случват опасни неща

Не ви ли се коства, че в близост е прекомерно шумно? Въпреки попритихналите улици. Знам, че това е естествено в обстановки като сегашната, когато сме изправени пред свръхсложни проблеми. Всеки се опасява, съмнява се. Във всичко. И всеки е в правото си да счита, че има какво да каже и защо да предизвести. Дори самите експерти не са единомислещи - за обсега, навременността и успеваемостта на едни или други ограничаващи ограничения да вземем за пример. И това многогласие кънти ежеминутно през медиите. Да не приказваме за обществените мрежи, където човек може да попадне на какво ли не - без всевъзможни " защитни средства ".

Глупаво, безгрижно, рисково

И въпреки всичко - в близост има прекомерно доста непотребен звук. Затова ми се коства, че ще бъде доста здравословно, в случай че децибелите бъдат понамалени, а тонът - пообран. Това важи за всички ни, само че най-много за хората, натоварени по един или различен метод с власт. Именно те би трябвало да се държат най-отговорно, да премислят и претеглят всяка дума и всяко деяние. Примерите за противоположното обаче се множат.

Да влезеш в пленарната зала на Народно събрание с цялостен комплект защитно облекло, с цел да привлечеш медийното внимание, е неуместно.

Да правиш по малкия екран свободни импровизации по въпроси (например дали ще се удължи или не изключителното положение), от които не разбираш нищо, е безгрижно.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР