Не ви кефи, когато мъжът до вас обсъжда често размера

...
Не ви кефи, когато мъжът до вас обсъжда често размера
Коментари Харесай

Как да му намекнем, че размерът има значение?

Не ви кефи, когато мъжът до вас разисква постоянно размера на дупето ви, нали? Или пък намира бюста ви за прекомерно свенлив откъм размер? Въпреки това не бъдете прекомерно отмъстителни и не си го връщайте, изключително в случай че той не е собственик на някакъв забележителен като величина пенис. Ако му кажете, че не сте задоволително задоволени от дефицита на няколко генитални сантиметра, това ще направи секса посред ви в случай че не неосъществим, то толкоз нерешителен, че сами ще предложите в даден миг да спрете с практикуването му. Ако той обаче няма действителна визия за бедственото състояние там, долу, тогава елегантно може да му подскажете, че се е надценил с използването на рулетката.

Купете по-голям размер презервативи
Ако вземете кондоми, които не са му по размер и малко му хлопат, това ще изпрати две послания. Първо, ще му покажете, че във вашите очи неговият пенис е огромен, даже в реалност да е дребен. Второ, по този начин ще му дадете опция да ревизира неверните си усещания и самичък да стартира да си купува презервативи, които по-адекватно дават отговор на неговата непълнота.

"Обвинете " вагиналната си разтегливост
Реверсивната логика на психиката постоянно е подобаващ метод да кажеш нещо на някого по по-предпазлив и ненакърнителен метод. Ако споделите с обичания, че в последно време не сте изключително щастливи с еластичността на вагината си, може пък той най-сетне да подреди изчезналото парче от пъзела, замисляйки се за действителния размер на неговите гениталии.

Участвайте инертно в секса
Ако вършиме обич с колегата си, само че не взимате ефективно, а неенергично присъединяване, това може да предизвика полемика за качеството на половия ви живот. Това е моментът, в който елегантно може да предложите да промените позите, в които не усещате безусловно нищо.

Мастурбирайте пред него
Дори да имате угризения да показвате на обичания си по какъв начин си доставяте собственоръчно наслаждение, позволявайте си подобен ексхибиционизъм понякога. По този метод може пък и най-сетне той да прозре, че неговият размер не е задоволителен, с цел да ви задоволи на 100 %. Не че достигането до това просветление ще уголеми неговата физиология, само че най-малко повече няма да се заблуждава, че е собственик на Ескалибур.

Гледайте порнофилми
Налейте си по една уютна чаша вино и изберете филм с задоволително надарени господа. Ама в действителност надарени генитално мъже. Разюзданите фрагменти ще дадат на любовника до вас да разбере, че неговият пенис е на изток от парадайса. Ако пък не вдене какво му намеквате, сменете го за по-умен и за по-надарен.

Колко е дребен дребният пенис?
Медицинският термин за изключително дребни размери на члена е "микропенис ". От това страдат 0.6% от мъжете на планетата. Под седем сантиметра и половина пенисът се смята за микро. Това обаче може да се откри и преди настъпването на полова зрялост. Пенисът стартира да се развива, когато плодът е на 8 седмици. До 12-тата членът към този момент е завършен и е почнал да се пораства. По време на второто и третото тримесечие мъжките полови хормони разрешават на пениса да порасне до естествена дължина. По-малкият размер приказва за генетични или хормонални аномалии.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР