Не трябваше да се правят промени в Изборния кодекс, а

...
Не трябваше да се правят промени в Изборния кодекс, а
Коментари Харесай

Марешки: БСП мамят хората, не са напуснали НС

Не трябваше да се вършат промени в Изборния кодекс, а промяната на ЦИК трябваше да стане незабавно след приключването на евроизборите. Преференцията и в остарелия вид няма смисъл. Тя не работи. Нашето предложение беше напълно мажоритарен избор и ние настоявахме да се приказва по тази тематика.

Това сподели в утринния блок на БТВ водачът на " Воля " Веселин Марешки във връзка измененията в Изборния кодекс. " Вчера слушах по радиото един народен представител от НФСБ, който в прав текст съобщи, че преференциите се употребяват от Вътрешна македонска революционна организация и Красимир Каракачанов, с цел да могат да взимат пари и да си редят листите. Вътрешна македонска революционна организация не са ни конкурент. Те са нездравословни и рискови за цялата страна България. Сега стартират да гърмят всевъзможни схеми като тази в ДАБЧ. Най-големият цинизъм е, че те са сякаш против джендър идеологията, а Джамбазки е дал своя вот " за " нея в европарламента. Уж са против циганизацията, а действително ни карат да събираме пари и да плащаме абортите на ромите, да им опрощаваме наемите в общинските жилища, да им се строят нови жилища. Това е методът от Вътрешна македонска революционна организация да си купят цигански гласове ", разгласи Марешки.

" Българският народ е закостенял. Има мъже, дами и деца. Това е. Децата би трябвало да ги оставим на мира и да не им се бърка в главите от най-малка възраст ", разяснява Марешки анкетата на Европейска комисия за половата ориентировка на децата.

" Българска социалистическа партия излъгаха хората. Те не напуснаха Народното събрание. За това се прави волеизявление. По техния метод и аз всеки ден напущам Народното събрание, тъй като излизам и влизам. По-важното е, че президентът Румен Радев, който беше повдигнат персонално от Корнелия Нинова, им писа оценка слаб 2. Той ясно съобщи, че Българска социалистическа партия не са опция и той е подготвен да поддържа всяко едно придвижване, което е в действителност различно на ръководещите ", приключи Веселин Марешки.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР