Не трябва да се въвежда задължителна ваксинация. Това каза в

...
Не трябва да се въвежда задължителна ваксинация. Това каза в
Коментари Харесай

Асен Василев: Не трябва да се въвежда задължителна ваксинация

" Не би трябвало да се вкарва наложителна имунизация ". Това сподели в ефира на Bulgaria ON AIR Асен Василев, представен от novini.bg.

" Трябва същинска осведомителна акция. Направихме всички ограничения да се постановат на база това какъв брой хора има в лечебните заведения и какъв брой свободни кревати има. " Зеленият документ " да е на база и преболедуване с потвърдени антитела. Надяваме се скоро това да стане факт и в Европа ", разяснява ръководителят на " Продължаваме промяната ". Василев прикани всички българските жители да се имунизират.

" Много ясно е планувано действието, което се случва сега. Благодарение на актуализацията на бюджета има средства за хората на първа линия. Най-големият цинизъм е, че има шефове на лечебни заведения, които получават заплати от по 100 хиляди лева на месец, а медицински сестри получават съвсем минимални заплати ", сподели още той.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР