Не трябва да се предаваме. Това заяви директорът на Световната

...
Не трябва да се предаваме. Това заяви директорът на Световната
Коментари Харесай

СЗО: Умората е истинска, но не трябва да се предаваме

" Не би трябвало да се предаваме ". Това съобщи шефът на Световната здравна организация Тедрос Адханом Гебрейесус на виртуален брифинг. Той бе безапелационен, че към момента може да се овладее, даже тук-там с възходящи огнища, оповестява БГНЕС.
Гебрейесус призна, че след месеци на битка с новия ковид, лишил над 1,1 милиона човешки живота в международен мащаб, е настъпило несъмнено равнище на " отмалялост от пандемия ". " Трудно е и умората е същинска ", сподели Тедрос. " Но не можем да се предадем ", добави той и прикани водачите да " балансират спирането на живота и поминъка ". „ Когато водачите работят бързо, вирусът може да бъде подтиснат “, настоя той.
 Трети следващ ден с рекорден брой инфектирани в света Трети следващ ден с рекорден брой инфектирани в света
Рекордът за най-вече нови случаи на ковид по света е бил усъвършенстван за трети следващ ден. Това заяви през днешния ден Световната здравна орг...
Неговият коментар пристигна ден откакто началникът на кабинета на американския президент Доналд Тръмп Марк Медоус съобщи пред Cи Ен Ен, че фокусът на администрацията е минал към намаляване на последствията, а не унищожаване на вируса. " Няма да направляваме пандемията. Ще направляваме обстоятелството, че получаваме ваксини, терапевтици и други смекчаващи ограничения ", сподели Медоус, сравнявайки по-смъртоносния COVID-19 със сезонния грип.
На въпрос за мненията, шефът на СЗО за изключителни обстановки Майкъл Райън настоя, че въпреки смекчаването на последствията от пандемията да е жизненоважно, напъните за битка с вируса не могат да бъдат изоставени. " Не би трябвало да се отхвърляме от опитите да потиснем предаването ", сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР