Не трябва да се колебаем да приемаме антибиотици в зависимост

...
Не трябва да се колебаем да приемаме антибиотици в зависимост
Коментари Харесай

Един от най-великите учени в наши дни разкри колко вредни са антибиотиците и ваксините и каква е рецептата за здраве


Не би трябвало да се колебаем да одобряваме антибиотици според от това дали те работят или не. Това съобщи пред Би Ти Ви световноизвестният академик и притежател на Нобелова премия за медицина проф. Люк Монтание.



``
реклама

" Ако антибиотикът има позитивно деяние, той би трябвало да се приема ”, уточни проф. Монтание. Той посочи също, че третираме с тонове антибиотици животните, които по-късно изяждаме ", разяснява той.

„ Трябва да бъдем рационални. Антибиотиците и имунизациите са доста значим път за предварителна защита на болесттите, само че не би трябвало да се мисли, че тези настоящи ваксини нямат нежелани въздействия по няколко аргументи ”, сподели още професорът.



„ Те употребяват една субстанция, която усилва имунната мощност против микробите, само че такива добавки нормално съдържат алуминий. И този алуминий посредством имунизацията минава и влиза в нашия мозък, което може да бъде нездравословно. Някои тежки неврологични болести, аутизмът по-специално, може би и Алцхаймер, също се въздействат от наличието на алуминий. Така че такива ваксини би трябвало да се заобикалят ”, добави той.

Според него не трябва, както преди време, имунизациите да бъдат наложителни в демократични страни, където хората могат да вършат избор. „ Трябва да се знае, че такива неприятни заразявания могат да бъдат избягвани и с други средства, освен с ваксини ”, уточни Люк Монтание.



На въпрос какъв съвет би дал, в случай че негов непосредствен го попита дали да имунизира детето си, той отговори, че зависи от случая.

„ Има някои имунизации, които са без никакво нежелателно влияние, като имунизациите за тетанус, за дифтерит и за полиомиелит. Но в случай че се вършат ваксини с няколко разнообразни вируса или бактерии, аз персонално не бих дал съвет да се употребяват такива ваксини ”, акцентира Люк Монтание.

„ Понякога даже има и смъртни случаи, неочаквана гибел на кърмачета. Трябва да си задаваме въпрос - въпреки да не е несъмнено, да няма никакви доказателства, изключително когато такава неочаквана гибел настъпи няколко часа след имунизирането ”, счита той.

Преди няколко десетилетия, през XX век, беше признато, че този риск може да се одобри, защото обезпечава отбрана на огромна маса от хора. Вече не сме в XX век. Аз съм доктор и моята нравственос не ми разрешава да предизвиквам гибел или болести с моите медицински действия. Ако дадена ваксина предизвиква гибел, аз отхвърлям да я ползвам, въпреки тя да не води до гибел всички, а да става дума единствено за единични случаи ”, сподели още Люк Монтание.

А каква е рецептата за здраве на световноизвестния академик? Според него тя е умерени физически извършения и мисловен баланс.

Проф. Люк Монтание е един от именитите учени на съвремието, записал против името си откритието, известно като чумата на XX век - вирусa на ХИВ. Неговата дума разруши обвиняването против българските медици в Либия. През 2003 година потвърждава, че болестта в детската болница в Бенгази е в резултат на вътрешноболнична зараза. През 2008 година получава Нобелова премия за медицина.

Днес проф. Монтание сочи новия камшик на човечеството - замърсяването и неконтролируемия продан на вируси поради все по-лесния достъп на всеки до всяко място на света.

От години работи по ново революционно изобретение. Мечтата му е да открие повсеместен лек посредством водата. Вярва, че тя е най-ефективният предявител на ДНК, а човечеството с неспокойствие чака проф. Монтание да размени химията в медикаментите със заредена със здраве чаша вода.

„ Един ден ще можем да лекуваме посредством водата. Съвсем допустимо е това да се случи след няколко десетилетия ”, уверен е проф. Люк Монтание.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР