Не трябва да се драматизира толкова много списъкът „Магнитски“. Това

...
Не трябва да се драматизира толкова много списъкът „Магнитски“. Това
Коментари Харесай

Митов: Списъкът Магнитски не е послание нито към Борисов, нито към ГЕРБ

" Не би трябвало да се драматизира толкоз доста описът „ Магнитски “. Това не е обръщение нито към ГЕРБ, нито към водача Бойко Борисов. Това е обръщение към българските институции - че не си правят работата и им нямат доверие. Трябва да има реформи”.

Това съобщи пред NOVA заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов в отговор на въпрос има ли заплаха в идващ лист по световния корупционен лист може да бъде посочен и водачът на партията.

На въпрос викан ли е Борисов в посолството на Съединени американски щати, Митов акцентира, че няма никаква визия и на този въпрос би трябвало да отговори водачът на ГЕРБ.

Отиваме на избори за победа. Не търсим поддръжка от никого с изключение на от жителите. Ако България няма кабинет след изборите – възможностите за излизане от политическата, икономическата и всевъзможни други рецесии, понижават трагично. Но дано не предпоставяме коалиция с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, преди да са минали изборите ", акцентира той, разяснявайки въпрос дали партията ще направи и невъзможното след изборите – даже и в случай че това значи политическа вреда, с цел да има кабинет.

„ Обикновено обединенията имат максимален прилив на възторг първоначално. В течение на акцията не чакам обединението Политическа партия - Демократична България да нараства. Точно противоположното. По-скоро ще се обрисуват разликите в динамичността на техните отношения”, уточни някогашният народен представител.

И добави:

„ Аз съм сигурен, че Политическа партия и Демократична България могат да си приказват, че и в този момент не би трябвало да се прави държавно управление, а би трябвало да се върви избори наесен. Те се целят в локалните избори, като все едно ще цъфнем и вържем. Това си го приказват в обществените разговори”.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР