Не трябва да се допуска криза на доверие в правителството,

...
Не трябва да се допуска криза на доверие в правителството,
Коментари Харесай

Радев: Не трябва да се допуска криза на доверие в правителството, иначе то няма как да ни преведе през трудностите

Не би трябвало да се позволява рецесия на доверие в държавното управление, другояче то няма по какъв начин да ни преведе през компликациите. 

Това разяснява президентът Румен Радев след надпреварата по лека атлетика за деца и младежи в границите на самодейността „ Спортувай с президента “. 

“Многократно заявих, че са значими устойчивите решения. Важно е да има предвидимост в тази политика. За мен политиката, която води “Булгаргаз ”, е отвън икономическата и управническата логичност ”, уточни той.

“Кризите, в които се намираме, са тежки. Но най-важното е да не се позволява рецесия на доверие. Никое държавно управление не може да води страната в тежки рецесии при недостиг на доверие ”, съобщи още президентът и уточни решение - “открит и градивен разговор, в който да се почитат всички страни ”. 

“Най-важно е държавното управление да уведомява българските жители ”, по този начин разяснява Румен Радев дали министър председателят Кирил Петков го е уведомил за контрактуваната доставка на полутечен газ от Америка, след визитата си в Съединени американски щати.

Президентът не даде съответен отговор дали съгласно него предстоят предварителни избори. Той сподели, че “единствено от политиката на държавното управление зависи тежките икономическа и социална кризи да не ескалират в политическа рецесия ”, съобщи Нова тв.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР