“Не трябва да допускаме Паметникът на Съветската армия да бъде

...
“Не трябва да допускаме Паметникът на Съветската армия да бъде
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Ще продължим да отстояваме политиката за повишаване на доходите

“Не би трябвало да позволяваме Паметникът на Съветската войска да бъде съборен или изместен. Той е част от историята, част от паметта ни, в никакъв случай повече да няма фашизъм. ” Това обявиха социалисти от Скравена на среща с лидера на листата на “БСП за България ” в София-област Иван Ченчев в препълнената зала на Пенсионерския клуб.
Членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия, поданици на общините в Ботевградско, към този момент започнаха да се подписват в националната подписка Паметникът на Съветската войска да бъде непокътнат.
“БСП е поредна във всичките години паметникът да не бъде събарян. В цивилизована страна война с монументи не се води, тъй като това е посягане против история и човешка памет и непризнаване на милиони жертви и саможертви! ”, съобщи Иван Ченчев. Той напомни, че в Берлин и Виена сходни паметници са поддържани в примерен тип и на тях се гледа с почит и почитание. “Значи там може, а у нас - не? ”, реагира лидерът на листата на Българска социалистическа партия в 26 МИР.
“Доходи, приходи, приходи - за вас, хората, не за олигарси, нечии бизнеси и непознати ползи. Това е политиката, която Българска социалистическа партия отстоява и ще продължи да отстоява. Доказателство - изправяме се пред вас и споделяме: “Това обещахме - това изпълнихме ”, съобщи Иван Ченчев и даде образци с извоюваното от Българска социалистическа партия - безвъзмездни детски градини и ясли, безвъзмездни учебници до 12-ти клас, нарастване на майчинството през втората година и още ограничения в поддръжка за българските фамилии.
В диалога за рецесията и високите цени социалистите в Ботевградско изрично поддържаха Българска социалистическа партия за това, че би трябвало да се вкара таван на цените, с цел да бъде овладяна инфлацията.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР